Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Wizz evidentně přestává létat do SAE z Vídně úplně. 

0 Citovat

No zase pujdou letenky nahoru…

0 Citovat

A znizil aj objednavky na XLR zo 47 lietadiel na 15, takze lacna azia sa nekona. Sef Ryanu sa im smeje a navyse konstatuje, ze Wizz pre nich ani nie je konkurencia, lebo su drahi

0 Citovat

Jojo, mně dneska slavnostně oznámili, že mi přebukovali VIE-AUH na Budapešť, takže jsem to hned rušila.

0 Citovat

Tak to máš dobré. Mně nejdřív na AUH z DXB, pak teprve z VIE na BUD. 😆 Času mám dost, budu vyčkávat.

0 Citovat

Poraďte co koupit z PRG, potřebuji něco co zruší aby se mi prodloužil kredit, co tam mám asi 2 roky...

0 Citovat

Co něco z těch novinek (Jerevan, Skopje) někdy na podzim 2026, mohli by s tím jebat, že to ještě není "usazený"?

0 Citovat

Wizz otvara bazu v BTS s 2 lietadlami.

Nove: ATH, ALC, BCN, AGP, BSL, SUF, NAP, PMO, INI, PDV, VAR a OSL.

0 Citovat

Už se tam někdy sešly dvě letadla najednou? :-o

Překlad: ve VIE jsme to s FR prohráli, jdeme do BTS...

1 Citovat

Hlavně, v SAE zrušili bázi, tak mají spoustu letadel a nevědí, co s nimi...

2 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a): Už se tam někdy sešly dvě letadla najednou? :-o

Překlad: ve VIE jsme to s FR prohráli, jdeme do BTS...

V roku 2017 sa tam občas stretli 2 lietadlá. To bol rok, keď wizzair v Bratislave prevádzkoval pomerne veľa liniek. Vtedy z Bratislavy lietalo aj veľa cestujúcich z Rakúska a Maďarska. Ryanair dokonca prezentoval BTS ako Viedeň. Potom sa wizzair a čiastočne aj Ryanair presťahovali do Viedne. 

0 Citovat

To jo, ale do Prahy žádný nedali, naopak nějaký linky i zrušili (MXP, VCE).

1 Citovat

Co není, může ještě být. Podle mě ještě teď řeší, co s těmi éry od ručníkářů a střílí od boku různé linky. 

2 Citovat

Přesně tak, my v Praze taky chceme Niš 😀

2 Citovat

Pokud už v Praze na letišti čerpali slevy na linku, kterou poté ukončili, tak další slevu nedostanou, to by museli přijít s jinou linkou. 

Ale je fakt, že v Praze by ta letadla naplnili. Asi se jim nechce soupeřit s Ryanem.

1 Citovat

Wizz přidávám do nabídky z PRG linky do OTP a IAS

0 Citovat

To by se pak z Jaše nabizelo vlakem nakouknout do moldavskeho Ungheni.

2 Citovat

Tak kdo opustí OTP jako první? 

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

To by se pak z Jaše nabizelo vlakem nakouknout do moldavskeho Ungheni.

Recept na fialovou bídu aneb levné nákupy z Prahy... 🤣

1 Citovat

Mozna take, ale vlastne jsem si vzpomnel na Kafinovu prvni navstevu Moldavska a uryvek z jeho cestopisu.

0 Citovat

Tak ono už Moldavsko není nikterak levné, respektive ne tak levné, jak by člověk čekal. Zkušenost z Kišiněva před měsícem. Jo je to levnější než u nás, ale tak o 20%.

2 Citovat

Ale kdyz se clovek podiva na ty destinace z Prahy, je to skoro samy Balkan, z Nemecka to bych pochopila, u nas mi to trosku nedava smysl, nebo….?

1 Citovat

No prostě zase pár těch emiratskejch letadel strčili do Rumunska a když už nevěděli, kam ještě by s nima lítali, tak tam zase přihodili Prahu.

3 Citovat

Mandre napsal(a):

Ale kdyz se clovek podiva na ty destinace z Prahy, je to skoro samy Balkan, z Nemecka to bych pochopila, u nas mi to trosku nedava smysl, nebo….?

Zaplaťpanbůh za každou novou linku z PRG na Balkán;) Doufám ještě v nějakou pěknou Bosnu. Srbsko a Kosovo by byly také fajn.

5 Citovat

Jak jsem psal - podle mě pořád řeší, kam s těmi zaprášenými letadly... Na Prahu třeba ještě dojde. Za covidu chtěli létat taky z Pardubic, ale na Ukrajinu. Třeba teď něco konečně přibude. Já bych se nezlobil, že linku z brašovské báze.

1