Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku. Lahůdka. .
Vypadá to, že ustupují Ryanairu i v Bratislavě? Kamarádce právě zrušili let do Barcelony v prosinci a mně teď zrušili Palermo na květen. Letenky jsou ale stále v prodeji.
Letenky stoja nezmyselne sumy, takze najskor budu menit len casy odletov. Zaujimave, ze prekopavaju vsetky destinacie :) Ak sa to utrasie, tak dalsie kolo bude tipujem po novom roku ... kreditka sa uz nevie dockat
Já jsem tedy před měsícem riskla Malagu z Bratislavy na příští říjen. Případný zrušení bych oželela. Ale spíš mám teď problém, že už změnili časy, který už mi tolik nevyhovují a nejspíš bych lety zrušila. Ale nemám to v emailu ani v systému jako změnu. Přišel mi jen email, že se lety mění z Wizzair Malta na Hungraria a při této změně asi rovnou změnili i časy, ale to mi nedali ani vědět, jen vidím v rezervaci jiné časy než původní. Myslíte, že s tím něco půjde udělat?
Zle formulovaná otázka. V prípade Ponziair (prezývka inšpirovaná Carlom Ponzim) sa je treba pýtať: "Kto si kúpil letenku na inauguračný let 21.11 o 6:30?" Inauguračný let je síce naplánovaný na 21.11 o 6:30, ale u tejto aerolinky nikdy nie je istý deň a hodinu odletu :) .
PS V každom prípade to bude nejretardovanejší výlet z tých najretardovanejších. Dúfam, že už máš letenku a napíšeš blog.
Wizzair už začal předělávat letové řády z Bratislavy. Mně včera pokazil výlet do Barcelony, ale očekávám, že za ten rok do odletu to může změnit ještě 5x. 😆
Vyzír uz nahodil letovy plan na niektore linky v 2026/2027, asi najzaumavejsi investicny plan je zase Sfinga, Šarm a Hurkáda, spiatocky od 80 USD. Tipujem, ze aj dalsi rok sa bude dat z CAI letiet na Vianoce/Silvestra za 300 € do Tanzanie, ci Rwandy.