Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Nikdo nebude nic řešit.

0 Citovat

Kašli na to, nic sa nestane.

1 Citovat

Ne, nic z toho vyvozovat nebude. proste je nechate propadnout.

1 Citovat

Wizzair zase roztočil maďarskou ruletu. Vídeň-Sibiu končí s letním řádem, Vídeň-Kluž v půlce ledna. 

0 Citovat

Vypadá to, že ustupují Ryanairu i v Bratislavě? Kamarádce právě zrušili let do Barcelony v prosinci a mně teď zrušili Palermo na květen. Letenky jsou ale stále v prodeji.

0 Citovat

hej uz vymyslaju, kupil som dva dni dozadu Lamezia Terme na jun a uz mam cakat na emil so zmenou :D

0 Citovat

no to se tam teda moc neohřáli :-)

0 Citovat

Letenky stoja nezmyselne sumy, takze najskor budu menit len casy odletov. Zaujimave, ze prekopavaju vsetky destinacie :) Ak sa to utrasie, tak dalsie kolo bude tipujem po novom roku ... kreditka sa uz nevie dockat

0 Citovat

Tak já už v aplikaci vidím svůj let zase jako potvrzený, tak nevím, co se děje 

EDIT: Změnili ty lety jen z W4 na W6 a vše máme zase zpět potvrzeno.

0 Citovat

Že by také zjistili, že Wizzair Malta byla slepá cesta? 🤣

0 Citovat

Ahojte mam taku specificku otazku ci ste nahodou niekto neriesil.

Mam 3 letenky do Dubai cez wizz ( 2 dospely + 1 dieta) kupene.

Zial ale v tom termine nemozeme ist a chcel by som to prepisat na inych rodinnych prislusnikov t.j 3 dospele osoby ci je to mozne. Dakujem

0 Citovat

Přečti si to na webu, či je to možné. https://www.wizzair.com/sk-sk/ce...zmena-mena

0 Citovat

Některé linky z Polska lze už koupit na zimní řád26/27 - Z Prahy ani Bratislavy zatím nic nejde ... 

0 Citovat

V BTS nemůže Wizz v konkurenčním boji s Ryanem dlouho vydržet, není tam na tolik linek ani dost lidí. Možná ty slibované linky ani neotevře.

2 Citovat

Já jsem tedy před měsícem riskla Malagu z Bratislavy na příští říjen. Případný  zrušení bych oželela. Ale spíš mám teď problém, že už změnili časy, který už mi tolik nevyhovují a nejspíš bych lety zrušila. Ale nemám to v emailu ani v systému jako změnu. Přišel mi jen email, že se lety mění z Wizzair Malta na Hungraria a při této změně asi rovnou změnili i časy, ale to mi nedali ani vědět, jen vidím v rezervaci jiné časy než původní. Myslíte, že s tím něco půjde udělat? 

0 Citovat

Zkus přes chat.

0 Citovat

Wizz nahrál další nové lety z Bratislavy + částečně zimní sezónu 26/27 taktéž z Blavy...

0 Citovat

A su tam uz aj Kosice :)

0 Citovat

no kto vsetko leti na ten inauguracny 21.11 o 6:30?

1 Citovat

Zle formulovaná otázka. V prípade Ponziair (prezývka inšpirovaná Carlom Ponzim) sa je treba pýtať: "Kto si kúpil letenku na inauguračný let 21.11 o 6:30?" Inauguračný let je síce naplánovaný na 21.11 o 6:30, ale u tejto aerolinky nikdy nie je istý deň a hodinu odletu :) .

PS V každom prípade to bude nejretardovanejší výlet z tých najretardovanejších. Dúfam, že už máš letenku a napíšeš blog.

2 Citovat

tonic napsal(a):

Bohužel, pátek je passé ;( , ale do vánoc bych to chtěl prolítnout...

0 Citovat

tonic napsal(a):

Fico

1 Citovat

To se mu machruje, tam si troufne, když se musí přes security...

5 Citovat

Wizzair už začal předělávat letové řády z Bratislavy. Mně včera pokazil výlet do Barcelony, ale očekávám, že za ten rok do odletu to může změnit ještě 5x. 😆

1 Citovat

Vyzír uz nahodil letovy plan na niektore linky v 2026/2027, asi najzaumavejsi investicny plan je zase Sfinga, Šarm a Hurkáda, spiatocky od 80 USD. Tipujem, ze aj dalsi rok sa bude dat z CAI letiet na Vianoce/Silvestra za 300 € do Tanzanie, ci Rwandy. 

1