Wizzair-obecně
Ahoj, využili jste už někdo RevPoints u Wizz Airu? Dá se zaplatit přes Revolut Pay a měla by být i možnost zaplatit letenku z RevPoints. Zajímalo by mě ale, jaký je tam “směnný kurz”, kolik RevPoints za kolik CZK nebo EUR. Jestli se to vyplatí nebo je lepší si body převést třeba k BA, kde je zpáteční letenka za 15k RevPoints.
Taky vám nejde zrušit rezervaci a požádat o vrácení peněz? Hází to hlášku " Currently we are unable to process your refund request. Please try again later." .
hej som to musel riesit telefonicky. zaujimave, ze jedna rezervacia sla normalne a druha davala tuto hlasku
Wizzair vraj plánuje spustiť linky z Bratislavy do Hurghady, Masra Alam a Sharm el Sheik...
Tak to jsou zrovna destinace, kam nemá vůbec smysl jezdit individuálně, když seženeš komplet zájezd kolem 10k jako AI LM prakticky celoročně.
Do Hurghady má smysl letět a pak z ní jet individuálně okruh Egyptem. U těch dalších dvou destinací souhlas.
janicek napsal(a):Wizzair vraj plánuje spustiť linky z Bratislavy do Hurghady, Masra Alam a Sharm el Sheik...
Môžem sa spýtať odkiaľ máš tu informáciu? Mne by sa zrovna hodilo letieť individuálne do Sharmu a Budapešt mám celkom ďaleko.
Řešil někdo v poslední době proplacení nákladů-hotel a jídlo- při zrušení letu? Mám dva dny navíc tak ať vím co můžu aspoň trochu čekat...? A pokud ano a neúspěšně- tak kam až jste to hnali?
Já v prosinci, při zrušení letu z Madeiry. Zadal jsem claim ne jejich stránkách, nahrál doklady, proplatili ubytování a taxi během několika dnů. Víc jsem nenárokoval.
Wizz Air zruší linku z Bratislavy do Bukurešti | Airways.cz https://share.google/7y2lTVV1sizZJn2Km
První vlaštovka ...? 🤔
Wizzair nahodil lety na leto 2027, za slušné ceny sa dajú kúpiť lety na veľkú noc aj letné prázdniny z BA.
Sakra to mě mrzí, chtěla jsem včera něco koupit a nechala jsem to na dnešek a už jsem to mohla mít flexiletenky.
Myslíte, že Jerevan a Kutaisi z Bratislavy budúci rok v apríli končí? Mala som ich v pláne v máji alebo september - október budúci rok a teraz neviem, či nemám kúpiť letenky na túto jeseň 🤦🏻♀️