Wizzair-obecně

Založil(a) před 3 lety nucene premisteny brumak ve fóru Letecké společnosti

Preco by mali koncit? V predaji su do konca letneho poriadku 2027. Ale tak mozno, ze ich zrusia tak, ako mozno zrusia kopu inych liniek z BA. Nikto tu nie je jasnovidec. Uvidime. Prinajhorsom Ti vratia peniaze.

1 Citovat

ja beriem na april investicny Jerevan a na leto 27 je kopec koupacskych destinacii za dobre ceny

0 Citovat

Práve mi Kutaisi a Jerevan ukazovalo dostupné iba do pol apríla. Asi tiež vezmem Jerevan na apríl. 

0 Citovat

tonic napsal(a):

ja beriem na april investicny Jerevan a na leto 27 je kopec koupacskych destinacii za dobre ceny

A odkud z BA?

1 Citovat

Cez vikend chodili emaily o zmenach, 90% kozmeticke upravy (5 minut hore dole) ale klapla Cairo na Vianoce a Silvestra za 90 € RT, rovnako Velka noc Kutaisi z BA co som kupoval cca tyzden dozadu :D 

Dik za tipy na BA, oplati sa v lete Espana, z Malagy sa minuly rok dalo letiet na Kanare za 25 € spiatocne.

Ja pridam tip na Velku noc v Turkyie 2027 BUD - Antalya (10300 +13 300 HUF) resp. ja som z toho spravil BUD - Ankara - Antalya - BUD za 60 € RT.

0 Citovat

Tak to jsem lina, jet do Bratislavy 440km😇😅. 

0 Citovat

Mně se taky nechce táhnout po D1, ale ty ceny z Prahy nic moc teda.

0 Citovat

Vzdycky se neco objevi. Kdyz k tomu pripoctu benzin, parking a v mnoha pripadech min. 1 noc v hotelu (nocni prilet a nasledna cesta uz nikdy vice🤪), tak se to nevyplati. Nehlede o casu stravenem na ceste+unava. … a skladacka s Wizzem, to nefunguje.

1 Citovat

Mně se na tyhle krkolomné cesty chce, když je to nějaká "exotická" linka (z minulosti např. Kaunas z Bratislavy nebo Baku z Budapešti) nebo látám víkendový scénář a nepohřbí to doprava tam/zpět. Ale abych kvůli např. letu do Říma se táhl z Prahy do Bratislavy, to ne.

1 Citovat

Už sú aj Kutaisi a Jerevan za dobré ceny na leto, kúpili sme Kutaisi na koniec júna za 82€. 

1