Wizzair-obecně

Založil(a) před 3 lety nucene premisteny brumak ve fóru Letecké společnosti

Haha...tak tohle mam taky. Mam koupenych dalsich asi 9 letu (i 2027) a u 3 z nich takhle hlaska. Ale to zatim neresim, je to daleko

0 Citovat

@Jox: Jo, to je přesně to, co mám i já. Tváří se to jako beze změny, nelze zrušit ani změnit z mé strany, žádný mail nepřišel. Proto jsem tam volal a prý e-mail přijde...(už je to zase asi dní a nic). 

0 Citovat

kulovaj napsal(a):

Ahoj, prosim nemate nekdo zkusenost. Uplne nahodou jsem klikla na svuj let v appce a videla jsem, ze mi zmenili let. Katowice-Porto. Rijen 2026. Uplne nesmyslne. Ve stejny den tam i zpatky. Samozrejme v emailu informace zadna. Volala jsem na tu jejich linku. Nedalo mi to. A tam mi typek (anglicky) rekl, ze jsem pry zmenu potvrdila v appce. Dneska. To je blbost. Po skonceni hovoru mi prisla konfirmace o zmene. Jaka nahoda. Co mam delat?

Nejsi jediná. https://www.fly4free.pl/wizz-air...pasazerow/

1 Citovat

Tak už mi přišel e-mail s notifikací o změně a rovnou jsem ty lety zrušil, už to šlo.

1 Citovat

Taky mi dneska prisly vsechny maily najednou. Uz tam teda nemam moznost zmeny, asi protoze jsem to udelala po telefonu. Wizzair neprestane prekvapovat 

0 Citovat

A pritom stacilo par dni pockat...

3 Citovat

Ahoj, nemá někdo přehled, která trasa má nejlevnější příplatek za FLEX? projíždím to jednotlivě, ale zatím pod 12e/segment jsem nic nenašla

0