Wizzair-obecně
Haha...tak tohle mam taky. Mam koupenych dalsich asi 9 letu (i 2027) a u 3 z nich takhle hlaska. Ale to zatim neresim, je to daleko
@Jox: Jo, to je přesně to, co mám i já. Tváří se to jako beze změny, nelze zrušit ani změnit z mé strany, žádný mail nepřišel. Proto jsem tam volal a prý e-mail přijde...(už je to zase asi dní a nic).
kulovaj napsal(a):Ahoj, prosim nemate nekdo zkusenost. Uplne nahodou jsem klikla na svuj let v appce a videla jsem, ze mi zmenili let. Katowice-Porto. Rijen 2026. Uplne nesmyslne. Ve stejny den tam i zpatky. Samozrejme v emailu informace zadna. Volala jsem na tu jejich linku. Nedalo mi to. A tam mi typek (anglicky) rekl, ze jsem pry zmenu potvrdila v appce. Dneska. To je blbost. Po skonceni hovoru mi prisla konfirmace o zmene. Jaka nahoda. Co mam delat?
Nejsi jediná. https://www.fly4free.pl/wizz-air...pasazerow/
Taky mi dneska prisly vsechny maily najednou. Uz tam teda nemam moznost zmeny, asi protoze jsem to udelala po telefonu. Wizzair neprestane prekvapovat
Ahoj, nemá někdo přehled, která trasa má nejlevnější příplatek za FLEX? projíždím to jednotlivě, ale zatím pod 12e/segment jsem nic nenašla