Tento rok plánujeme strávit prosinec cestováním ve Vietnamu, našla jsem letenky přes QatarAir, cesta tam by byla z Prahy do Hanoje se stopover v Dauha, zpět ze Saigonu do Prahy.  Před nakupem jsem se tady dočetla o špatných zkušenostech s nákupem přes Kiwi, Fly2go a dalších agenturách. Snažím se tedy prokousat objednávkou přímo u letecké společnosti, ale je to dost nepřehledné, za hodně peněz a nechci udělat chybu. Chci poprosit o radu - co letenky koupit přes vyhledavač Cestujlevne? diky za rady  .

Nákup letenek - přímo u letecké společnosti nebo tady

Založila ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Tento rok plánujeme strávit prosinec cestováním ve Vietnamu, našla jsem letenky přes QatarAir, cesta tam by byla z Prahy do Hanoje se stopover v Dauha, zpět ze Saigonu do Prahy.  Před nakupem jsem se tady dočetla o špatných zkušenostech s nákupem přes Kiwi, Fly2go a dalších agenturách. Snažím se tedy prokousat objednávkou přímo u letecké společnosti, ale je to dost nepřehledné, za hodně peněz a nechci udělat chybu. Chci poprosit o radu - co letenky koupit přes vyhledavač Cestujlevne? diky za rady

0

Zdejší vyhledávač používá prodejce StudentAgency. Jeho recenze si už najdeš. Za mě osobně stejně vede letecká společnost. Rezervovat sedadlo (pokud to jde zdarma) nebo check-in budeš stejně dělat u ní na webu nebo si vystojíš extra dlouhou a pomalou frontu u přepážky.

1 Citovat

Tu frontu si vystojí tak jako tak, protože bude odevzdávat zavazadlo na 99%. Vůbec bych se nebál zde koupit letenky. Pro nékoho,kdo s tím nemá zkušenosti, je to dobrá volba.

4 Citovat

Zkušenější cestovatelé si raději koupí letenku přímo u aerolinky, protože pak mají vše pod svou kontrolou a na nikom nezávisí. Pokud ale preferujete jednání v češtině, tak klidně kupte přes CL. Podpoříte provoz serveru.

2 Citovat

Díky za odpovědi, jen jsem se chtěla ujistit, že nehrozí např. při zrušení letu komplikace jako u Kiwi. Dnes se ještě objevily levnější letenky přes Turkish airline, zkusím to projet u obou prodejců, když to nepujde, tak u CL. S check-in na letišti počítám, budeme mít zavazadla 

0
4 reakce