Ahoj, z důvodu vážné nemoci nemůžeme odletět na plánovanou dovolenou, nabízím proto 2 letenky do Lisabonu a zpět. Přišlo by mi škoda, aby jen propadly, navíc jsou teď podstatně dražší.  Praha-Lisabon 20.9. Lisabon-Praha 4.10. Cena za 1 zpáteční letenku 6000,- (Easyjet, zakoupen je i velký příručák). V případě zájmu lze i rozdělit a přepsat pouze v jednom směru.  .

Prodám lastminute letenky do Lisabonu a zpět

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Ahoj, z důvodu vážné nemoci nemůžeme odletět na plánovanou dovolenou, nabízím proto 2 letenky do Lisabonu a zpět. Přišlo by mi škoda, aby jen propadly, navíc jsou teď podstatně dražší. 

Praha-Lisabon 20.9.

Lisabon-Praha 4.10.

Cena za 1 zpáteční letenku 6000,- (Easyjet, zakoupen je i velký příručák). V případě zájmu lze i rozdělit a přepsat pouze v jednom směru.

0

nejsem odbornice, ale to se spise nepovede :)

2 Citovat

pokud ta vase cena 6000 nezahrnuje poplatek za zmenu jmen (2x1700 cili 3400 kc) tak je to neprodejne.

1 Citovat

Stejně by mě zajímalo, jak by taková transakce technicky proběhla... Prodejce provede a zaplatí změnu jména a pak mi prodá letenky už vedené na mé jméno? Nebo mi prodá ty své za výrazně nižší cenu a bude na mě, abych si provedl sám změnu jménu? A co když se to pak z nějakého důvodu nepovede? V jakém okamžiku za letenky zaplatím? Až budu stoprocentně vědět, že jsou platné na mě, nebo předtím? A kde je záruka, že kupující pošle peníze nebo že prodejce pošle letenky? Nevím jak kdo, ale do takových transakcí bych určitě nešel... zejména když se pohybujeme v řádech tisíců až desetitisíců Kč.

5 Citovat

Ano, s poplatkem za změnu jména počítám na své náklady. 

 

Lord Pitzbudka napsal(a):

pokud ta vase cena 6000 nezahrnuje poplatek za zmenu jmen (2x1700 cili 3400 kc) tak je to neprodejne.

0 Citovat

Proč neuplatníte storno, když jde o nemoc? Vy je nemáte pojištěné? 

0 Citovat

Pokud by byly pojištěné, asi to zde nenabízí...

0 Citovat

Není už skoro výhodnější udělat storno a nechat si vrátit taxy?

0 Citovat

Někde jsem to už psal. Mamka mi vážně onemocněla, tak jsem to řešil přes chat easyjetu a po zaslání zdravotní zprávy mi vystavili voucher ve výši ceny její letenky, který jsem pak použil na nákup jiných letenek.

4
8 reakcí