Ahoj, mame vystavenou letenku pres Studentagency (Emirates) a prestupujem v Dubaji se silenym casem. Priletame v 0:55 a odlet mame v 15:20. Slysel jsem, ze by nam Emirates meli zdarma zaridit ubytko a tranzitni vizum? Je to pravda? Pokud ano, koho mam kontaktovat, aby nam to udelali.? Radi bychom navstivili tohle mesto, ac jen na par hodin. Diky za info. Snad nekdo poradi... Je to narychlo. Letime do Bangkoku v pondeli... .

Emirates - Dubaj - 14 hod prestup

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

12 reakcí

Ahoj, mame vystavenou letenku pres Studentagency (Emirates) a prestupujem v Dubaji se silenym casem. Priletame v 0:55 a odlet mame v 15:20. Slysel jsem, ze by nam Emirates meli zdarma zaridit ubytko a tranzitni vizum? Je to pravda? Pokud ano, koho mam kontaktovat, aby nam to udelali.? Radi bychom navstivili tohle mesto, ac jen na par hodin. Diky za info. Snad nekdo poradi... Je to narychlo. Letime do Bangkoku v pondeli...

0

Zadne vizum nepotrebujes, Dubai pro cechy uz nema viza smiley Co se tyce ubytovani zalezi na cene letenky. Cena se vetsinou mota okolo 1100$ abys dostal hotel..... Pises ze priletis v 1h rano, pocitej s tim, ze min 1,5h trva se vubec dostat skrz celni kontrolu (sken pasu a oci, jsou tam stovky lidi a fronty do aleluja... stejnou proceduru pak musis projit kdyz jdes zpet na letiste). V noci v DUbaji neni co moc delat... metro nejezdi mezi 2am - 5:30am.
Podle me pokud odlitas v pondeli je pozde neco resit... nicmene to muzes zkusit Tel.: +420 2390 16320 staci jim rict cislo rezervace a tvuj problem smiley Kdyz nebudou chit dat tak to vyhadat smiley) Linka funguje pravdepodobne denne myslim do 20h...

0 Citovat

Pokud vám nenabídnou nic, tak stejně doporučuju si vzít taxi a projet si to, taxi v Dubaii není drahý - my absolvovali noční Burj Khalifa + Burj Al Arab (tzn včetně "downtownu" a hlavní avenue), na každým místě focení cca 10-15min a vyšlo to na 1000 Kč

0 Citovat

Tak jsem zkousel volat na Studetagency a poslali me aleluja kvuli cene letenky. V kolik je takovej rozumnej deadline pro navrat z mesta na letiste? Kdyz nedostanem hotel, tak muj plan je schrupnout po priletu nekde na letisti, 7 hod vstat jit na celni kontrolu. Pak jet do mesta a v 11 hod jet zpet na letiste z downtownu. Odlet 15:20

Myslite, ze to je blbost?

0 Citovat

Jakube pokud chces v 7h vyrazit do mesta a v 11h zpet... musis byt v 7h uz za celni kontrolou. Tzn na tu celni kontrolu bez nejpozdeji v 6h. Opravdu ty fronty pres tu celnici jsou 1-2h casu! Proc jsi volal do student agency? Pokud mas rezervacni kod, zavolej primo do emirates.

0 Citovat

Tak nakonec asi booknem hotel. Tzn. v jednu ráno příletneme, vyjdem z letiste a pujdem na hotel. Tip na ubytko?

0 Citovat

http://dubai.armanihotels.com/reservations-en.html

0 Citovat

Armani hotel - dobrej vtip. Noc za 13 000 CZK smiley

Myslel jsem tak něco do litru smiley

0 Citovat

Do litru v Dubaji = spina... smiley

0 Citovat

Tak kdyz nejsou prachy tak treba http://www.rotana.com/rayhaanhotelandre ... tAodRmsAxw
je tam pekny vyhled na mesto

0 Citovat

Ahoj, potrebuju poradit tez s Dubaji. Priletim tam v 23:30, odlet je v 9h rano. Chtel bych pres noc se dostat do centra, tam chodit treba i pesky cast a potom rano zpet.
Nejlip nejakym nocnim busem. Jezdi tam treba v pulnoci bus? Kam tim busem jet jako jestli nekdo zna presnou stanici? Rano by to slo uz metrem treba v 6h.

0 Citovat

Ahojky, teď jsme se vrátili z Dubaje a Abu Dhabi...záleží na jaký terminál letíš...pokud č.2 (sem FlyDubai), tak celní kontrola netrvá ani 10 minut, pokud na terminál č.1, tak tam si počkáš 1-2 hodinky (Smart většinou sem), pokud č.3-což nejspíš ne (vnitrostátní), tam bys taky nečekal. Jinak z letiště jezdí bus, ale takhle pozdě již ne, potřebuješ na něj kartu MHD dobíjecí (červená, stříbrná nebo zlatá), která lze koupit jen na metru...ale bohužel v tuto dobu je již metro zavřené, i když je vzdálené od letiště jen 2 km taxíkem. Přesto, že mají všude psané, že jezdí do 12,1 či 2 hodin ráno(dle netu)-není to pravda!!!Jezdí si jak chtějí a potvrdilo nám to spoustu lidí i my sami-v pátek pouze do 22 hodin (je to pro ně víkendový den) jinak do 22-23 hodin. Nejrychlejší cesta z letiště je taxi-nástupní taxa od 22 do 6 hodiny vždy vyšší a hlavně z letiště je to vždy 20-30 AED nástup a pak myslím 4 AED za kilometr. Gate otevírají 3 hodiny před odletem, ale s dodržováním časů si moc hlavu nelámou...my čekali 1 hodinu v letadle před odletem (s FlyDubai)-zapomněli nám naložit zavazadla totiž. Ve free duty jsme nenašli nic, co by bylo levnější, než v samotném městě-takže jsme tam již nic nekupovali, přišlo nám to drahé. Hezké je třeba se projít po Dubai creek v noci-jsou tam kavárničky, kde si můžete dát něco na zub-20AED , kávu 6AED a vodní dýmku za rozumnou cenu 25 AED. Cesta s taxi z letiště tam cca 55 AED a zpět cca 25AED (bez příplatku nástupní taxi na letišti). Pokud seženete, tak vás může převést vodní taxi Abra za 1 AED/os na druhý břeh...v nočních hodinách jsou souky(tržiště) zavřené podél creeku...ostatní kavárny a obchody se suvenýry zavírají mezi 1-2 ráno.My na letišti zůstali celou noc a šlo to-je tam čisto a člověk si může koupit vodu za 1AED-pokud chcete ušetřit, tak bych doporučila zůstat, pokud máte nějaké zbytečné penízky, tak vyražte do města. Vzdálenosti jsou ale velké....v noci připadá v úvahu jen taxi. Jen pro info...momentální cena Naturalu 95 1l za 11,- Kč smiley, co jsme koukali.

0 Citovat

http://www.dubai-bus.com/buses-stops-ma ... port-buses

0
12 reakcí