Fischer Air obnovil provoz
Zdravím,
Jen pro informaci, Fischer Air zahájil prodej letenek, viz;
https://fischerair.eu/before-you...t-schedule
Letenky již jdou koupit, příklad Pardubice - Mnichov
Pardubice - Mallorca
Dále je v nabídce Malaga, Gran Canaria
Je to legit??
Podivná stránka. A ten povinně volitelný výběr sedadel za příplatek se mi snad jenom zdál.
Taky mi to přijde podivný, letenky jdou (prý zatím) zaplatit jen převodem...
Ale vypadá to celkem reálné
beztak další podvod i letový řád vykazuje dost podivné chyby a hlavně kdo v evropě jim pujči A319 formou ACMI apod???? A319 snad žadna acmi v eu již nemá :))
Ja to na letni prazdniny zkusil, vašek fischer minule penize vratil :D a mel jsem fakturu cislo 5, takze nas nachytanych hejlu par bude… jen ta platba prevodem me trochu cukala, ze je to bez moznosti chargeback. Tak uvidime
To už tady jeden rok bylo, že se fischer air vrátil , ne? :) Byť uznávám, že tentokrát jsou stránky mnohem propracovanější. Kdyby to byla pravda tak bych čekal teda mnohem jinou reklamu, že se do ČR vrací nová aerolinka, než jen odkaz v diskuzním fóru..
Tohle by mělo jít snadno ověřit - napsat dotaz na Pardubice a Budějovice, zda přidělily sloty.
Mıchal napsal(a):Tohle by mělo jít snadno ověřit - napsat dotaz na Pardubice a Budějovice, zda přidělily sloty.
Jste si jisty, ze letiste jako budejovice a pardubice prideluji sloty? :D
i kdyby to nebyl scam, uz jen to, ze neberou karty, ale jen cash (prevod na uctu) je dost problematicke.
To je pravda, pak nelze reklamovat u banky. Coz u teto firmy by byla v podstate jedina zaruka na penize zpatky.
Nicmene, domena je registrovana na fischera… vlastnikem je A.M.F. Aircraftleasing Meier & Fischer GmbH …
Nicmene, neverim tomu. Uverim, az to letadlo bude stat na draze a bude se do nej nastupovat.
Pokud si pamatuju, neni to prvni fischeruv pokus.
Já včera večer vyměknul a zrušil transakci, už to bylo příliš velké dobrodrůžo :D Ale jestli VF zprovozní karty, tak zůstávám ochotný mu pár korun na kokeš poslat!
Podivná stránka. Moc tomu nevěřím, kdyby se v Budějcích něco takového chystalo, určitě by "náš" hejtman dal vědět, jak to pěkně pro nás Jihočechy zase zařídil :D
"Web nabízí levné letenky z Českých Budějovic a Pardubic, podle ČOI jde o rizikové stránky"
Lord Pitzbudka napsal(a):Nicmene, domena je registrovana na fischera… vlastnikem je A.M.F. Aircraftleasing Meier & Fischer GmbH …
Pri regsitraci domeny muzes zadat klidne Julius Caesar a ta regsitrace projde..
To si e muzes :) ale v toto pripade je opravdu vlastnikem fischerova spolecnost. fischer tuto aktivitu potvrdil.
Není mi úplně jasné, jestli je v letectví standardní postup nejdřív vypsat letový řád na vlastní web a začít prodávat letenky, pak se pokoušet, dosti arogantně, o domluvu s letištěm, a pak si teprve shánět AOC. Ale jsem laik, nerozumím tomu. 😆