2x přestup Zurich, ale pro jednotlivce cena The Best....  .

[LX] PRG-JTR (Santorini) 23.-28.4.2024 - 3319Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

2x přestup Zurich, ale pro jednotlivce cena The Best....

1

a tím chceš jako říct co? Tak dám odkaz odkaz, návod, leteckou společnost... Tohle je jak kámoš kámoše viděl yettiho :(

2 Citovat

kazdy vyhladavac ti to najde,  v popise mas vsetko

0 Citovat

Tak jsem teda asi nedovařenej… ale tohle mi přijde poloviční informace a pro mě, když to budu chtít zužitkovat tak práce s vyhledáváním. Jako šéf v práci bych mu to hodil na hlavu.

0 Citovat

Jak píše kolega fevlad, je tam vše. Destinace (dokonce včetně nápovědy pro méně znalé), odletové letiště, letecká společnost, termín, cena. Stručně. Jasně.

Promiň, leč pokud jako šéf neznáš elementární znalosti, měl bys zvažovat minimálně "školení" a neztrapňovat se. Tady jsi totiž na cestovatelském fóru primárně o letenkách.

Nebo jsi snad chtěl, aby ti to dotyčný rovnou koupil?

5 Citovat

Takže jako běžný Franta uživatel se tu radši mezi odborníky nebudu vyjadřovat. Jo, umím si sakra otevřít google flights a namatlat to tam, ale fakt bych ho neubylo, když už to někde vyhledával, aby sem dal i odkaz. Končím můj rage a diskuzi. Už jsem se “ztrapnil” dost.

6 Citovat

Neztrapnil ;) v klidu. Tady se někdy nemůžeš vyjádřit.  

2 Citovat

Tak já si to hodil jenom pro kuriozitu do hledáčku a vyjelo to tu na mě, tak sdílím. https://www.google.com/travel/fl...6nQEEFqpA6 Jen teda nevím, vyplatí se to za ty prachy a za ten dlouhý noční přestup? Není lepší koupit za méně peněz rovnou letenky třeba s Ryanou? Našel jsem třeba přímý let z Vídně 14.-20.10.2024 asi za 2800 Kč https://www.ryanair.com/ie/en/tr...onIata=JTR.

1 Citovat

Tak jasně že to není úplný komfort, je to let tak pro jednotlivce, 2x noční bdění na hale (vč. salonků) .... ale za ty prachy z Prahy pro mě hodně dobrý..... pod hlavičkou SWISS k tomu....

Chci si to tam na Santorini pořádně prohlédnout bez turistů, ještě jsem tam nikdy nebyl

0
8 reakcí