Zajimave letenky se objevily dneska v noci... pro nasince zijici v USA. ORD-AUH (chicago-abu dhabi) za 208$ spousta terminu zari, rijen, listopad 2015 (pravdepodobne i dalsi mesice krom prazdnin) IAD-AUH (washington -abu dhabi) 218$ terminy zari rijen listopad 2015 (pravdepodobne i dalsi mesice krom prazdnin) ORD-JNB (chicago-johannesburg) 391$ leden, unor, brezen, duben, kveten, zari, rijen 2015 JFK-MNL (New York - Manilla) 285$ unor, brezen, duben, kveten zari 2015 Kombinace je vhodne hledat v kalendari na flights.google.com Koupit je mozno na orbitz.com Jsou i dalsi moznosti... vice na foru http://www.flyertalk.com/forum/mileage- ... rt-ai.html .

Etihad Airways

Založil ve fóru Letecké společnosti

33 reakcí

Zajimave letenky se objevily dneska v noci... pro nasince zijici v USA.

ORD-AUH (chicago-abu dhabi) za 208$ spousta terminu zari, rijen, listopad 2015 (pravdepodobne i dalsi mesice krom prazdnin)
IAD-AUH (washington -abu dhabi) 218$ terminy zari rijen listopad 2015 (pravdepodobne i dalsi mesice krom prazdnin)
ORD-JNB (chicago-johannesburg) 391$ leden, unor, brezen, duben, kveten, zari, rijen 2015
JFK-MNL (New York - Manilla) 285$ unor, brezen, duben, kveten zari 2015

Kombinace je vhodne hledat v kalendari na flights.google.com
Koupit je mozno na orbitz.com

Jsou i dalsi moznosti... vice na foru http://www.flyertalk.com/forum/mileage- ... rt-ai.html

0

Jeste levnejsi varianta je z JFK - napr. AUH je za $177..

Je skoda ze to neni z Evropy.. smiley Kdyz bych kvuli tomu musel do USA, radsi si udelam dovcu tam smiley

0 Citovat

Tak ještě, aby se k tomu Etihad postavil jinak smiley Všechny letenky uzná..

http://www.forbes.com/sites/tedreed/201 ... fferedued/

0 Citovat

Este ze tak - to by zase bylo postu v threadu "ruseni letenek od eBookers" jak je vsechno spatne, ze zadne chybne tarify uz nikdo neuzna a ze uz tady nikdo zadne letenky kupovat nebude smiley smiley smiley

0 Citovat

Slevu 10% na letenky získáte po uplatnění kódu MD2410N na webu etihad.com
Platnost pro lety do června 2016

0 Citovat

U Etihad Airways až do 28.dubna probíhají až 40 % slevy na letenky v Y a C s odletem z VB, Řecka, Německa, Itálie, Irska, Španělska, Švýcarska, Nizozemska, Ruska a USA. Cestovní období 9.5.2016 - 28.2.2017 smiley

0 Citovat

Etihad mají momentálně slevu 30% na lety.
Data:
Odlet nejdříve 5. října.
Návrat nejpozději 15. prosince.

Stačí zadat promo kód: "MYTRAVEL30"

0 Citovat

Já chci něco na unor a stačí 15% smiley

0 Citovat

Sleva 10% při rezervaci skrze mobilní aplikaci http://www.etihad.com/en-ae/experience- ... mobile-app
Platí pro cesty do 31.3.2017

0 Citovat

Ahoj,
chtěl bych letět v březnu 2017 přes ETIHAD do Austrálie (tam z Prahy do Sydney a zpátky z Melbourne a ještě k tomu hodláme 4 dny přerušit cestu a zůstat v Abů Dhabí) a zkouším najít nějaký platný slevový kupon. Zatím jsem našel 3 (STFECO,PROMO10 a SKYBLUE) ale ani jeden nejde u mé letenky aplikovat.
Dále potom prosím o radu jak letenky pojistit, kdyby náhodou došlo k nějaké vážné situaci jak před odletem, nebo už přímo tam. Samozřejmě hodlám využít nejlevnější letenky.
Díky Jarda

0 Citovat

Levné letenky - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd Výborný vyhledávač je Aviasales. Funguje více jako agregátor vyhledávačů, takže vám vyhledá lety na různých internetových stránkách. Jejich vyhledávač tak využijete hlavně na vyhledání levných letenek po Evropě nebo po Asii, kde výborně umí vyhledávat navazující lety různých nízkonákladových společností.

0 Citovat

Však i jednooký může být mezi slepými král 😁

0 Citovat

Me zaujalo : “Naprosto bohatý sortiment  jídla”. Co to je?

0 Citovat

Pasta ór čikn

0 Citovat

Zdravim, neletel niekto v poslednej dobe s Etihad airways - mam dotaz ohladom velkosti palubnej batoziny. Etihad udava rozmery cabin luggage  56x36x23 a ja mam batozinu 50x40x20 - prejde to v pohode, alebo to budu kontrolovat ako pri lowcost aerolinkach.

0 Citovat

Nikdo to nekontroluje, aspoň nám nikdy.

0 Citovat

petob napsal(a):

Zdravim, neletel niekto v poslednej dobe s Etihad airways - mam dotaz ohladom velkosti palubnej batoziny. Etihad udava rozmery cabin luggage  56x36x23 a ja mam batozinu 50x40x20 - prejde to v pohode, alebo to budu kontrolovat ako pri lowcost aerolinkach.

VIE-BKK s Etihadem a asi jsme měli štěstí neboť jsme mohli mít 3x23 kg a 1x10 kg celkem 79 kg a prošlo 84 kg a 6 cabin luggage. A etihad spocitava vahu zavazadel když ma jedno 17 kg a druhé 29 kg pořad je to v pořádku. 

0 Citovat

S etihadem jsem letěl naposledy v květnu a nikdo prirucak neřešil...

0 Citovat

Letěli jsme v červenci 4 lety a u příručního neřešili velikost, ale všechny batohy zvážili. Při cestě z Vídně nám paní převážila batohy jen pohledem a všem napsala 6 kg :). 

0 Citovat

Dakujem za odpovede 👍

0 Citovat

Leteli sme na prelome augusta/septembra VIE-DEL,resp.VIE-BLR a ani na jednom lete prirucnu batožinu nevazili,namerali.

0 Citovat

Dobrý den, měl bych dotaz na promo akci Etihadu:

Sale Promotion fare

• 1x 7kg cabin baggage only
  • 658miles per guest

Je to ta nejlevnější varianta a ještě v akci. Cesta Vídeň - Abu Dhabí za cca 4600,-Kč. Chtěl bych se zeptat, zda když si nekoupím místenky, tak zda nás dají k sobě? Jsme dva dospělí a děti 3 a rok (inflant, tam je to jasné). Dále mě překvapilo, že pokud bych chtěl kufr, tak třeba 25kg tam a zpět by vyšel na 900 EUR. Dělám něco špatně nebo to tak opravdu je? Omlouvám se za pro někoho "blbý dotaz" , ale do nedávna jsem cestoval většinou s Ryanairem a Wizzem :) 

EDIT: baggage rules jsem rozklikl, je tam jen 7kg. Tak by mne zajímala hlavně ta místa, zda nás posadí k sobě :) Moc díky za každou odpověď ...

0 Citovat

https://www.novinky.cz/clanek/ce...wreferrer=

PRG poprvé

0 Citovat

Etihad má teď super ceny u one-way letenek do AUH.. Třeba Chiang Mai, Phnom Phen za 2k, nebo Manila za 5k..

0 Citovat

Nemá tady někdo praktickou zkušenost s letem (v C) EY 402 (787) vs. EY 408 (777)  AUH-BKK? Momentálně mám rezervaci v B777, ale dle videí co jsem našel na YT jsou to docela starý stroje, přebookování na B787 nestojí raketu a přestup z Prahy je 1,5h místo 2,5h takže stihnutelný. Jo, budu tam vlastně asi jen spát, ale třeba to za to stojí. Díky za radu.

0
33 reakcí