Zajimave letenky se objevily dneska v noci... pro nasince zijici v USA. ORD-AUH (chicago-abu dhabi) za 208$ spousta terminu zari, rijen, listopad 2015 (pravdepodobne i dalsi mesice krom prazdnin) IAD-AUH (washington -abu dhabi) 218$ terminy zari rijen listopad 2015 (pravdepodobne i dalsi mesice krom prazdnin) ORD-JNB (chicago-johannesburg) 391$ leden, unor, brezen, duben, kveten, zari, rijen 2015 JFK-MNL (New York - Manilla) 285$ unor, brezen, duben, kveten zari 2015 Kombinace je vhodne hledat v kalendari na flights.google.com Koupit je mozno na orbitz.com Jsou i dalsi moznosti... vice na foru http://www.flyertalk.com/forum/mileage- ... rt-ai.html .

Etihad Airways

Založil ve fóru Letecké společnosti

33 reakcí

Richard _4 napsal(a):

Etihad má teď super ceny u one-way letenek do AUH.. Třeba Chiang Mai, Phnom Phen za 2k, nebo Manila za 5k..

je někde k dohledání, pro které odletové letiště to platí?

0 Citovat

@P_P doporučju rebooknout na 787. Hlavně pokud je na letu dostupný sedadlo u okna 8A/K 10A/K.. nejvíc soukromí a nedá se s B777 srovnat... navíc ty B777čky maj často technický problémy a zpoždění, naposledy mi na letu AUH-MNL nefungovalo ani IFE ani WIFI, což byl fakt 10h pain i v tom bizu (bez stažených filmů protože se to zjistilo až po vzletu) S Etihadem mám docela nalítáno, tak se klidně ještě zeptej.

1 Citovat

díky - jdu na to, chci pohodlí, klid a dobrý spánek, přílet do BKK brzy ráno je náročný...letíme s manželkou, tak ji zkusím přesvědčit na 8A + 8K ;-)

0 Citovat

já teď poletím s Etihadem turistickou, z AUH mě čeká do Krabi lahůdka v podobě A321LR ale četl jsem, že mají dobré rozteče, první řady myslím 34" tak jsem to vzal a uvidím.

Koukal jsem na upgrade do Y ale to je raketa.

0 Citovat

"Koukal jsem na upgrade do Y ale to je raketa."

...aktuálně letíš coby zavazadlo, nebo z čeho to upgraduješ?

4 Citovat

tvl, do C :D

0 Citovat

Ahojte, při návratu máme asi 7 hodin času v Daohá. je vůbec reálné zajet do centra města, myslím časově, vyřízení víza... děkuji za odpovědi

0 Citovat

Pokud je přestup přes den, je nejlepší si objednat Transit Tour. Víza jsou pro Čechy zdarma, kontrolou Vás provedou. Odvezou z letiště, ukážou to nej z Doha a zase vrátí na letiště (cca 3 hodinový výlet). Vše bez starostí. Odkaz pro objednání https://www.discoverqatar.qa/transit-tours/

0 Citovat

Hanka Kalábová napsal(a):

Ahojte, při návratu máme asi 7 hodin času v Daohá. je vůbec reálné zajet do centra města, myslím časově, vyřízení víza... děkuji za odpovědi

Reálné to je, absolvoval jsem v dubnu 2024. Vůbec není třeba objednat si Tour, ale postačí opustit letiště (víza do Qatar jsou zdarma) a přesunout se na metro (zajíždí na letiště) a odtamtud s jedním přestupem dojet na konec promenády Cornish a zpátky se vracet kolem zálivu přes tržiště Souq Waqif opět k letišti, posledních pár zastávek zase metrem. Vše cca 5 hodin max...

0
33 reakcí