Etihad Airways
Richard _4 napsal(a):Etihad má teď super ceny u one-way letenek do AUH.. Třeba Chiang Mai, Phnom Phen za 2k, nebo Manila za 5k..
je někde k dohledání, pro které odletové letiště to platí?
@P_P doporučju rebooknout na 787. Hlavně pokud je na letu dostupný sedadlo u okna 8A/K 10A/K.. nejvíc soukromí a nedá se s B777 srovnat... navíc ty B777čky maj často technický problémy a zpoždění, naposledy mi na letu AUH-MNL nefungovalo ani IFE ani WIFI, což byl fakt 10h pain i v tom bizu (bez stažených filmů protože se to zjistilo až po vzletu) S Etihadem mám docela nalítáno, tak se klidně ještě zeptej.
díky - jdu na to, chci pohodlí, klid a dobrý spánek, přílet do BKK brzy ráno je náročný...letíme s manželkou, tak ji zkusím přesvědčit na 8A + 8K ;-)
já teď poletím s Etihadem turistickou, z AUH mě čeká do Krabi lahůdka v podobě A321LR ale četl jsem, že mají dobré rozteče, první řady myslím 34" tak jsem to vzal a uvidím.
Koukal jsem na upgrade do Y ale to je raketa.
"Koukal jsem na upgrade do Y ale to je raketa."
...aktuálně letíš coby zavazadlo, nebo z čeho to upgraduješ?
Ahojte, při návratu máme asi 7 hodin času v Daohá. je vůbec reálné zajet do centra města, myslím časově, vyřízení víza... děkuji za odpovědi
Pokud je přestup přes den, je nejlepší si objednat Transit Tour. Víza jsou pro Čechy zdarma, kontrolou Vás provedou. Odvezou z letiště, ukážou to nej z Doha a zase vrátí na letiště (cca 3 hodinový výlet). Vše bez starostí. Odkaz pro objednání https://www.discoverqatar.qa/transit-tours/
Hanka Kalábová napsal(a):Ahojte, při návratu máme asi 7 hodin času v Daohá. je vůbec reálné zajet do centra města, myslím časově, vyřízení víza... děkuji za odpovědi
Reálné to je, absolvoval jsem v dubnu 2024. Vůbec není třeba objednat si Tour, ale postačí opustit letiště (víza do Qatar jsou zdarma) a přesunout se na metro (zajíždí na letiště) a odtamtud s jedním přestupem dojet na konec promenády Cornish a zpátky se vracet kolem zálivu přes tržiště Souq Waqif opět k letišti, posledních pár zastávek zase metrem. Vše cca 5 hodin max...