Zdravím ty co si ještě nevybrali všechnu dovolenou. Pokud chcete někam na Vánoce vypadnout, tak tu mám letenky na Seyschely za 11157 Kč. Jedná se o přímý let a v destinaci strávíte krásné tři týdny, což je ideální doba na pořádný relax. Je možnost letět i později, ale pak jsou ty letenky o pár tisíc dražší. Tak prozkoumejte možnosti :) Veškeré info hýr: https://errorfares.cz/2023/12/%f...-11157-kc/  .

Last minute Seychely - přímý let z Frankfurtu - letenky za 11157 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Já bych chtěl jen na pravou míru uvést, že pokud to vadí majitelům webu, tak nepodporuji aby tady takové příspěvky byly. Je to jejich web a pravidla si tu můžou nastavit podle svého.

2 Citovat

Kryštof Hájek napsal(a):

No, administrátoři s tím problém mají. Tipy na zajímavé letenky ok, ale přeci jen zaplevelit fórum odkazy na de facto přímou konkurenci je trošku chucpe :) 

Takže příště bez odkazů, prosím, jinak asi budeme řešit radikálněji.



V pořádku Kryštofe, beru na vědomí!

0 Citovat

Nenech si to líbit, zamakej na tom svém webu, tady je vyhladovíš a pak levně pohltíš...

6 Citovat

Tohle je dost ošemetné téma.

V podstatě vzato mi odkaz na nový konkurenční web nevadí, pokud má přidanou hodnotu a nejedná se o jeden z dalších copy paste projektů jejichž zánik je jen otázkou expirace domény při prvním prodloužení.

Filipův způsob je za hranou tím, že odkazů na prvně registrovaného je mnoho a celý post samozřejmě směřuje k jednomu - ukázat svůj web. Všichni jsme nějak začínali a přisát se na fungující projekt je nejjednodušší a nejrychlejší. Ovšem prakticky s nulovým efektem.

Třeba Tonic sem dává notifikace na nové cestopisy a nevím o tom, že by někdo vč. mě s tím měl problém. OK, je to trochu jiný koncept, ale v rámci „cestopisů“ stále může být konkurentem :)

Filipovi jsme již psal SZ a asi bych se v tom dál nebabral.

 

To, že jde fórum do řiti a je za zenitem může a nemusí být pravda. Velký otazník tu byl s příchodem FB skupin, ale tuhle éru jsme přečkali a fórum tu stojí i nadále.

 

Bohužel, stále mi píše dost lidí, abych jim smazal účet, protože... jim tu někdo nadává, odpovídá nevhodně atd.

Fórum je o lidech, o komunitě. Nemyslím si, že mohu jakýmkoliv zásahem ovlivnit směřování fóra. To musíte vy, všichni kteří sem píšete.

OK, pár slabších jedincům se muselo promazat a zablokovat jim přístup, neboť komentáře nebyly v sarkastickém, ale spíš vulgárním tónu.

 

Z toho co tu poslední dny čtu se nakláním k roli moderátorů , power-userů.

Schvalování prvně vytvořeného vlákna by stálo taky za uvážení. Možná rovnou s možností uzamknout vlákno s odkazem na adekvátní diskuzi, kde člověk dohledá to, na co se už ptalo X lidí předtím.

 

Ještě k zájezdům co tu zazněly v začátku. Jejich začlenění jsme měli udělat dávno.

1) Last minute jsou výhodný a i individuální cestovatelé je využívají.

2) Je to doplněk nabídky akcí, nejedná se o náhradu za akční letenky.

3) Srovnávač zájezdů je unikátní projekt a je to konečně jeden z hmatatelně fungujících produktů, který máme a sami si vyvíjíme.

4) Byznysově nás vystřelily. Poslední dva roky de facto stojíme na zájezdech a logicky se k nim začal ohýbat web, abychom je dostali do popředí a naučili lidi srovnávač využívat.

 

ALE...


Hraji si dost s myšlenkou a celkovou vizí, že celý projekt se musí vrátit tam, kde začal. Musí stát v základech na cestovatelské komunitě.

Nejsou to akce, ale jsou to zážitky a zkušenosti dalších lidí, kteří inspirují k novým cestám.

Posledních pár let jsme se dost hledali a k tomu všemu pod neustálým vypěstovaným tlakem ze strany akčních letenek. Trh se změnil a na tomhle se už fungovat nedá.

I když je to byznys, stále v tom mám srdíčko, touhu cestovat a sdílet zážitky s vámi. Občas člověk musí dávat priority podle jiných kritérií.

 

Mít super fórum by bylo pecka, ale věnovat úsilí jen tomu, by byla chyba.

 

V současné době vystřelujeme pár menších, respektive pracujeme na jednom velkém projektu a brzy jej zakomponujeme i sem. Pak bude víc pochopitelné, proč práce na CL víceméně stály.

9 Citovat

@David E: Píšeš, že by web měl stát na zážitcích a zkušenostech lidí, tak se zeptám na cestopisy. Proč už je nepropagujete na fb? A proč jsou 3 nejoblíbenější cestopisy nahoře už 15 měsíců staré a vůbec je neobměňujete? A proč nemají cestopisy nahoře tlačítko jako Letenky, Zájezdy, Průvodci, Fórum? 

3