Ahoj,   plánuji vyrazit z kraje příštího roku na měsíc do Thajska a pokukuju po letenkách, které bych rád sehnal kolem nějakých 15 - 16 tisíc. Odlet: Praha / Vídeň / východní Německo / jižní Polsko. Aktuálně mám najito za necelých 16k z Vídně něbo za 18,6k z Prahy - viz foto v příloze. No a to je asi to hlavní dilema - našel jsem k tomu diskuzi jen z roku 2019 / 2020 - ale kupovali byste letenky přes cestujlevne.com? Když si stejný let dámu u prodejce, vychází mě o 5-6 tisíc dráž. U nízkonákladovek jdu vždy napřímo, ale u klasických aerolinek mi to vychází líp takto (před 6 lety jsem letěl přes srovnávač Galileo do NY), ale to mi doporučila agentura kdysi, tak jsem to neřešil ... nevím zda toto není risk :) Případně klidně pošlete nějaké tipy -> nevadí mi ani 2 přestupy, nebo klidně nějaký layover :)   Díky a mějte se krásně.  .

Thajsko 2024 (leden - březen)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,

 

plánuji vyrazit z kraje příštího roku na měsíc do Thajska a pokukuju po letenkách, které bych rád sehnal kolem nějakých 15 - 16 tisíc. Odlet: Praha / Vídeň / východní Německo / jižní Polsko.

Aktuálně mám najito za necelých 16k z Vídně něbo za 18,6k z Prahy - viz foto v příloze. No a to je asi to hlavní dilema - našel jsem k tomu diskuzi jen z roku 2019 / 2020 - ale kupovali byste letenky přes cestujlevne.com? Když si stejný let dámu u prodejce, vychází mě o 5-6 tisíc dráž. U nízkonákladovek jdu vždy napřímo, ale u klasických aerolinek mi to vychází líp takto (před 6 lety jsem letěl přes srovnávač Galileo do NY), ale to mi doporučila agentura kdysi, tak jsem to neřešil ... nevím zda toto není risk :)

Případně klidně pošlete nějaké tipy -> nevadí mi ani 2 přestupy, nebo klidně nějaký layover :)

 

Díky a mějte se krásně.


thajsko.png

0

Celková doba mi tedy u AF přijde brutální. Asi bych šel do té varianty z Prahy. Turkish nic zajímavého nemají? Teď měli docela dost dobrých tarifů směrem na východ.

0 Citovat

14 dní zpátky měla Saudia akci z Zurichu za 350 EUR. Když k tomu vezmes business z Prahy se Swissem, tak to vyjde pěkně. A bylo to na termíny co potřebuješ.

0
2 reakce