Není tu nějaký šikovný hledač letenek a k tomu kombinátor cest? Chci jet vlakem do Krakova, tam být 1-2 a pak na den do Londýna (ideálně ráno tam, večer zpátky) a zpátky buď někam do Polska (jedno kam) nebo do Prahy.  V únoru (kromě týdne 12 - 18.2.).  Nedokážu najít vyhledavač, který by něco takového uměl, ale nějaký takový byl, možná to jen neumím zadat.  Jinak ano, jde mi hlavně o ty vlaky a letadla :-) Za případnou reakci moc děkuji.  .

Letenka přes Krakow do Londýna a nějak zpět

Založila ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Není tu nějaký šikovný hledač letenek a k tomu kombinátor cest? Chci jet vlakem do Krakova, tam být 1-2 a pak na den do Londýna (ideálně ráno tam, večer zpátky) a zpátky buď někam do Polska (jedno kam) nebo do Prahy. 
V únoru (kromě týdne 12 - 18.2.). 
Nedokážu najít vyhledavač, který by něco takového uměl, ale nějaký takový byl, možná to jen neumím zadat. 
Jinak ano, jde mi hlavně o ty vlaky a letadla :-)
Za případnou reakci moc děkuji.

0

Normalne… vlaky umi idos, zbytek google flights. Akorat si to musis rozdelit na 2 nebo 3 casti. Na vlak Idos, pak bud 2*jednosmerka anebo 1* multicity. Hod si tam normalne manualne termin a chvili prohledavej, klidne si to namaluj na papir vedle🧐🤣. Na tuhle navaznost asi nejaky chytrejsi vyhledavac nez my neexistuje.🤷🏻

1 Citovat

Ja tedy uplne nevim o co Vam presne jde, ale co je za problem projet si treba wizz nebo ryanair a vybrat si den, kdy chcete do Londyna a vychazi nejlevnejsi letenky (wizz lita rano z Krakova na Luton a vecer z Lutonu do Prahy) a potom k tomu prikoupit ten vlak do Krakova, ktery jezdi z Prahy kazdy den?

5 Citovat

Problém je ten, že už přes 6 let jsem nikam neletěla (mám malé dítě a terpve teď se mi ho podaří udat na hlídání :-) ). Za tu dobu se změnily vyhledávače, linky, prostě kdeco. google flights se nepoužíval. 

S vlakama problém nemám, ty jezdí pořád víceméně stejně. 

0 Citovat

Nikdo nic? 
Nevíte vyhledávač, kde by se dalo dát jiné místo odletu a příletu? Určitě takový byl, ale já si nemůžu vzpomenout, kde. 

0 Citovat

Kterýkoli vyhledávač kam zadáte multicity to umí, třeba skyscanner.

0 Citovat

https://www.skyscanner.cz/doprav...p;ref=home

1 Citovat

Normálně si otevřete Google flights, nejdřív si v požadovaném termínu vyhledejte KRK -> LHR+LGW+LTN+STN, někam si poznamenejte nejlepší spojení a potom zase úplně stejně Londýn -> PRG + WRO, KTW, KRK, ... Je to dost intuitivní.

1 Citovat

JanaV _1 napsal(a):

https://www.skyscanner.cz/doprav...p;ref=home

 

Přesně to hledám, děkuji moc!!!

0
8 reakcí