Zdravím, kromě skyscanner a kiwi, které mi fakt moc nevyhovuje, spíš jen tak orientačně, jsem nic moc jiného nenašla. Cestujlevně je super a díky za něj, ale často jsou tu letenky z Česka, Německa, Berlína, Polska, občas třeba Nizozemsko.. ale ráda bych se zeptala, zda nevíte o podobných serverech pro levné letenky, které nejsou české? V Česku nežiju a tyto akce často posílám rodině, přátelům, ale já sama je moc využít nemohu, protože jsou pro mě tato letiště dost daleko. Díky za reakce a šťastný rok plný splněných cest! :)  .

Tipy na zahraniční servery, blogy s levnými letenkami

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Zdravím, kromě skyscanner a kiwi, které mi fakt moc nevyhovuje, spíš jen tak orientačně, jsem nic moc jiného nenašla. Cestujlevně je super a díky za něj, ale často jsou tu letenky z Česka, Německa, Berlína, Polska, občas třeba Nizozemsko.. ale ráda bych se zeptala, zda nevíte o podobných serverech pro levné letenky, které nejsou české? V Česku nežiju a tyto akce často posílám rodině, přátelům, ale já sama je moc využít nemohu, protože jsou pro mě tato letiště dost daleko.

Díky za reakce a šťastný rok plný splněných cest! :)

1

fly4free.pl, fly4free.com, flightor.com, flynous.com, flyertalk.com, holidaypirates.com, secretflying.com a tak ďalej...

1 Citovat

Díky, ale myslím, že to šlo napsat i bez toho aniž byste hodnotil mé vyhledávání a také bez určování mé budoucnosti: ,,.. nájdeš ich ešte velmi veľa..."

Každopádně si servery prohlédnu. Myslím, že z tohoto Vašeho výběru jsem našla jeden, ale ten se mi zdál pochybný, tak jsem neřešila a hledala dál. A fligtor.com nefunguje. Ale to bude zřejmě tohle: https://www.flightor.com/

1
2 reakce