Ahoj, s kamarády chceme v létě do Gruzie, jaké možnosti doporučujete? já našel bud z Katovic nebo Budapesti do Kutaisi mezi 3500-4200Kč; z Vídně to bylo kolem 8 tis. Dají se čekat na léto nějaké akční letenky at už Kutaisi nebo Tbilisi? díky za rady.  .

letenka Gruzie

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, s kamarády chceme v létě do Gruzie, jaké možnosti doporučujete? já našel bud z Katovic nebo Budapesti do Kutaisi mezi 3500-4200Kč; z Vídně to bylo kolem 8 tis. Dají se čekat na léto nějaké akční letenky at už Kutaisi nebo Tbilisi? díky za rady.

0

Do Tbilisi nelétají klasické evropské nízkonákladovky. Jen klasické síťové aerolinky. Občas se od nich něco urodí, ale nečekal bych to pod 4.000 Kč.

Lowcosty létají do Kutasi. U lowcostů obvykle na léto akce nebývají a ceny spíš jen stoupají. Spolu s Vánoci to je vrchol sezóny.

Nižší cenu než ty 3k bych nečekal. Samozřejmě, je to jako věštění z křišťálové koule a může se stát, že letenky zlevní i výrazně. Času do odletu je zatím dost. Ale chcete v létě a během něj je ta pravděpodobnost značně nižší.

Edit: Hlavu jsem měl v oblacích a až teď to po sobě přečetl.

0 Citovat

Do Kutaisi létá wizz z PRG již roky. 

0 Citovat

Wizz létá také Katowice-Kutaisi. Kupovali jsme na Velikonoce, cena lehce přes 2 tis.

0 Citovat

Prg--Kutaisi jsem taky někde četl, ale Kiwi.com mi na léto nic nenabidlo. Jen z těch Katowic a Budapešti v tom rozmezí 3500-4200, což mi na sezonu přijde celkem dobre. Taky bych rád za 2000, ale v srpnu tomu nevěřím. Díky za vaše prispevky

0 Citovat

Kiwi bych se vyhnula obloukem, aby vám nezbyly oči pro pláč. Letenky bookujte přímo na stránkách dopravce.

2 Citovat

Z Prahy i Vídně se dají najít termíny lehce pod 4000 (s návratem na začátku září). Zapomeň na kiwi a dej si fare finder wizzairu.

https://wizzair.com/en-gb/flight...2024-09-30

 

0 Citovat

Koupil jsem před pár dny Prg-Tbilisi s Austrianem na říjen za 3800 Kč 

0
7 reakcí