Mám dotaz na zkušené cestovatele, podařilo se vám někomu sehnat cenově dostupné letenky v hlavní sezóně, ideálně srpen, do jihovýchodní Asie ? Případně i kam jinam..... Odlet i z okolních letišť , Německo, Rakousko, Polsko....a cenově dostupné je pro nás tak 10-13 tisíc osoba, spíš méně, ale to nečekám, že by se zadařilo. 🙂 Jsme čtyřčlenná rodina se staršími dětmi, takže cena hraje dost roli a na delší dobu můžeme bohužel jen v době letních prázdnin. Na týden v době jarňáků to asi nemá moc smysl, to jsme už třeba byli víc poblíž, Jordánsko a Izrael, což bylo super. Díky   .

Mimo Evropu v létě

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Mám dotaz na zkušené cestovatele, podařilo se vám někomu sehnat cenově dostupné letenky v hlavní sezóně, ideálně srpen, do jihovýchodní Asie ? Případně i kam jinam.....

Odlet i z okolních letišť , Německo, Rakousko, Polsko....a cenově dostupné je pro nás tak 10-13 tisíc osoba, spíš méně, ale to nečekám, že by se zadařilo. 🙂

Jsme čtyřčlenná rodina se staršími dětmi, takže cena hraje dost roli a na delší dobu můžeme bohužel jen v době letních prázdnin. Na týden v době jarňáků to asi nemá moc smysl, to jsme už třeba byli víc poblíž, Jordánsko a Izrael, což bylo super. Díky 

0

Wizz mívá Vídeň - Malé (Maledivy) do 10 tisíc, ale nevím, jestli už je venku letní letový řád. Jsem to plánovala na léto se synem, ale nakonec jsem vyměkla, neb Wizzu nevěřím, že aspoň jeden segment nezruší, a nechci zůstat trčet  někde v Kuvajtu či podobně, kde je v létě příjemných 50 nad nulou.

1 Citovat

Nevim, jestli je zeovna wizz z vidne na maledivy pres abu dhabi bez garantovaneho prestupu to prave pro ctyrclennou rodinu…i kdyz se starsimi detmi.

2 Citovat

Však píšu, že wizzu nevěřím a že jsem vyměkla, tj. neletíme s nimi (respektive neletíme tam kvůli cenám letenek vůbec).

1 Citovat

Wizz už prázdniny dávno prodává (až do konce října), loni touhle dobou už prodávali i zimu, kupovala jsem letenky rok dopředu, Male přes Abu Dhabi mám s nimi koupeno na únor, dávám si tam mezi tím vždycky jeden nocleh a doufám, že všechno vyjde a nezůstanem někde v tramtárii trčet. Taky letím s větším dítětem, je odolnější než mnoho dospělých.

1 Citovat

Díky za tip 🙂 Maledivy mám na seznamu, i když s wizzem to může být dobrodružné.

Tam by nám asi stačil jen týden třeba na ty jarňáky, nejsme úplně plážově válecí typy. 🙂

Můj sen je Vietnam, Japonsko,Malajsie, Filipíny nebo i Thajsko, ale ceny letenek v létě jsou pro nás prostě moc. A tam to chce aspoň na 14 dní.

 

0 Citovat

Wizz je tu sprosté slovo. Já tyto spoje delší dobu sleduji a jsou víc než spolehlivé ;) Samozřejmě s komfortem a zázemím klasické aerolinie se to srovnávat nedá :D jinak dá se to kombinovat i s letem Budapest-Dubaj a můžete přihodit par dní v Dubaji nebo Abu Dhabí.

p.s.: není wizz jako wizz ;)


img-2633.png

2
6 reakcí