Ahoj, prodávám dvě letenky Vídeň - Lisabon, odlet 7.3.2024 (11h.) a let zpět 11.3.2024 (9.30h) za cenu změny jména u Ryanair, kdy přepis jedné zpáteční letenky vyjde 115 EUR, celkově tedy 230 EUR (je možná koupě i jen jedné letenky). Jedna letenka je s malým batohem na palubu a druhá letenka je s malým batohem na palubu, plus i s příručním kufrem. Bohužel nemůžeme jet. V případě zájmu se prosím ozvěte na weryshek@seznam.cz. Děkuji, Veronika  .

Vídeň - Lisabon prodej letenky na březen 2024

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj,

prodávám dvě letenky Vídeň - Lisabon, odlet 7.3.2024 (11h.) a let zpět 11.3.2024 (9.30h) za cenu změny jména u Ryanair, kdy přepis jedné zpáteční letenky vyjde 115 EUR, celkově tedy 230 EUR (je možná koupě i jen jedné letenky).

Jedna letenka je s malým batohem na palubu a druhá letenka je s malým batohem na palubu, plus i s příručním kufrem.

Bohužel nemůžeme jet. V případě zájmu se prosím ozvěte na weryshek@seznam.cz.

Děkuji, Veronika

0

to je bohužel neprodejné.

Aktuální cena této letenky bez kufru je výrazně nižší, než kolik by stál přepis (nová zpáteční letenka stojí 3500 bez kufrů, přepis jména vyjde na 5000 kč).

I když započteme cenu příručáku , tak je stále výrazně levnější koupit novou letenku.

1 Citovat

@lord...přesně tenhle komentář si tady Veronika přála....  

2 Citovat

Veronika nejspíš ne... ale nějaký potenciální hejl, který by se nechal jinak nachytat, to třeba ocení.

Ale je taky možné, že ani veronika netušila, že přepis letenek je dražší, než nová letenka, a třeba tuto informaci také ocení.

0 Citovat

Tak já nevím, co mi uniklo...ale Veronika psala, že letenky prodá jen za cenu přepisu, což je 115e na osobu. Aktuálně lety stojí cca 140e/os,jestli se dívám správně. Takže to vyjde levněji ten přepis a ještě jeden příruční kufřík jako bonus 

1 Citovat

Otázka je, jestli těch 115 EUR je za segment nebo za celou zpáteční letenku, jak to pochopila Veronika.

0 Citovat

Přepis jména u Ryanair je 115e za letenku, takže jestli obě cesty má na jedné rezervaci, cena přepisu za osobu je 115e celkem. Takto jsem již párkrát jména měnila, takže jsem si jistá. Jestli to má jako dva oddělené lety (což nepředpokládám), tak samozřejmě by to pak bylo 2x 115e na osobu

1 Citovat

tak pak beru zpet - pardon. mel jsem za to ze je to za segment. jako bych nic nerekl.

0 Citovat

Ano, přesně takový komentář jsem si přála slyšet :-). Je to opravdu tak, že se jedná o přepis za 115e za zpáteční jednu letenku, takže dle aktuálním cen to vyjde opravdu levněji, plus příruční kufr zdarma v případě jedné letenky. Není v tom žádná "šmelina" z mé strany, jen nechci, aby to nepropadlo. Změnili termín půl maratonu v Lisabonu a my už měli koupené letenky, proto nabízím k prodeji. Snad se najde někdo, kdo si je za cenu přepisu odkoupí, a když ne, tak se svět nezboří. Krásný den všem, V.

3
8 reakcí