Ahoj, prosím mám dotaz. Nyní probíhá akce od PA, letenky na vybraných trasách od 11 EUR. Rád bych koupit na trase Praha-Istanbul. Bohužel, aplikace i web stále ukazují standardní ceny a to v různých měsících. V akci je 120 000 letenek a běží pár hodin. Pochybuji tedy, že jsou vybrány. Máte prosím zkušenost/radu jak se k tomu dostat? Děkuji.  .

Pegasus Airlines - slevy BOLBOL

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj, prosím mám dotaz. Nyní probíhá akce od PA, letenky na vybraných trasách od 11 EUR. Rád bych koupit na trase Praha-Istanbul. Bohužel, aplikace i web stále ukazují standardní ceny a to v různých měsících. V akci je 120 000 letenek a běží pár hodin. Pochybuji tedy, že jsou vybrány. Máte prosím zkušenost/radu jak se k tomu dostat? Děkuji.

0

Asi trapnýá otázika - jste členem jejich FFP a jste přihláen do jejich FFP? (ne, to fakt myslim vazne .. jestli vas to treba neodhlasilo apod.)

Jinak odpoved je skryta v tom, ze akce uz bezi nekolik hodin a je vypsana na 120 000 letenek. To je nic.

120 tisíc letenek se může zdát "strašně moc", nicméně pokud těch 120 000 letenek rozložíme do těch půl roku, tak to vychází na 670 letenek za den. při velikosti flotily pegasusu  a řeknemě pěti legách na den to vychází na 1 a něco místa se slevou na jeden let. 

To se mohlo na "zajímavějších" linkách prodat za pár minut. Takže je klidně možný, že někde ty volný místa ještě jsou , ale to budou neatraktivní spoje a časy. Nefunguje to tak, že prvních 120 000 lidí má levnou letenku na jakýkoli let, co je napadne - ta místa jsou rozdistribuována tak, že to bude to jedno, dvě místa v letadle.

1 Citovat

Děkuji za zprávu. Ano jsem. Dokonce jsem si vytvořil i pod druhým číslem účet. Výsledek je stejný. Zkoušel jsem to i loni při jiné akci a nikdy jsem se k akčním cenám nedostal. Spíše to vypadá, jak píšete, na vyčerpání kapacity letenek.

0 Citovat

Nie je to tak, že u Pegasus sa pred platbou vyberie "kampaň" a tá zníži finálnu cenu na akciovú?

0
3 reakce