Zakoupil jsem v předstihu přes Air Asia letenky DMK - TST, kde je v ceně 7 kg zavazadlo. Potřeboval jsem jeden z báglů nechat odbavit (bude mít více než 7 kg a navíc v něm budou předměty, se kterýma nelze jít na palubu). Na webu Air Asia nešlo při bookingu Nok Air a ani dodatečně nelze za tento bágl si již předem připlatit a na webu Nok Air při pokusu o "Manage Booking" to po vložení údajů trvale hlásí pouze "There was an issue connecting to the server. Please try again!" Letím s nima poprvé, rozumím tomu tedy, že to bude nutno řešit až na místě u přepážky za vyšší poplatek, než by byl ten předem vyřízený přes web?  .

Nok Air

Založil ve fóru Letecké společnosti

0 reakcí

Zakoupil jsem v předstihu přes Air Asia letenky DMK - TST, kde je v ceně 7 kg zavazadlo. Potřeboval jsem jeden z báglů nechat odbavit (bude mít více než 7 kg a navíc v něm budou předměty, se kterýma nelze jít na palubu). Na webu Air Asia nešlo při bookingu Nok Air a ani dodatečně nelze za tento bágl si již předem připlatit a na webu Nok Air při pokusu o "Manage Booking" to po vložení údajů trvale hlásí pouze "There was an issue connecting to the server. Please try again!"

Letím s nima poprvé, rozumím tomu tedy, že to bude nutno řešit až na místě u přepážky za vyšší poplatek, než by byl ten předem vyřízený přes web?

0
0 reakcí