Ahoj,   našel jsem docela zajímavý tip na letenky od května do června, jako příkladový termín hodím 19.5.-27.5., ale najdete jich i spoustu okolo. Cena letenky je 15495 Kč a letí se z Prahy do Singapuru přes Londýn a právě slibovanou A380 s British Airways. Takže pokud má někdo sen se proletět dvoupatrákem, je na čase si ho splnit :) Jinak ze Singapuru se pak dá levně letět do Malajsie/Thajska/Filipín/Indonesie, takže pokud nechcete zůstávat, můžete se na koupačku vydat i jinam. Hezký den všem!  .

Letenky - A380 z Prahy do Singapuru!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj,

 

našel jsem docela zajímavý tip na letenky od května do června, jako příkladový termín hodím 19.5.-27.5., ale najdete jich i spoustu okolo. Cena letenky je 15495 Kč a letí se z Prahy do Singapuru přes Londýn a právě slibovanou A380 s British Airways. Takže pokud má někdo sen se proletět dvoupatrákem, je na čase si ho splnit :) Jinak ze Singapuru se pak dá levně letět do Malajsie/Thajska/Filipín/Indonesie, takže pokud nechcete zůstávat, můžete se na koupačku vydat i jinam.

Hezký den všem!

4

Slušný !

 

0 Citovat

Jenom pozor, je to eco, takže bez odbaveného zavazadla. 

0 Citovat

floodland napsal(a):

Jenom pozor, je to eco, takže bez odbaveného zavazadla!



Jop, je to tak! Nicméně dá se připlatit asi dohromady za 1500 Kč, takže pak to vyjde asi na 17 tis, což pořád není tak hrozné :D

0
3 reakce