Zdravím všechny cestovatele,  V červenci se chystáme na zhruba dvoutýdenní cestu do Thajska. Momentálně jsme ve fázi hledání nejlevnějších letenek. Nejlevnější ceny byly od 16,5k nahoru. Ta cena mi přijde na ten měsíc ok, ale než jsem stihl letenky objednat, tak cena se zvýšila o cca 1000kč. Můj dotaz zní, jestli máte někdo tady zkušenosti s tím jestli se budou průběžně objevovat nové lety a jestli se případně vyplatí počkat. Děkuji  .

Vídeň - bangkok - Vídeň (červenec)

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím všechny cestovatele,

 V červenci se chystáme na zhruba dvoutýdenní cestu do Thajska. Momentálně jsme ve fázi hledání nejlevnějších letenek. Nejlevnější ceny byly od 16,5k nahoru. Ta cena mi přijde na ten měsíc ok, ale než jsem stihl letenky objednat, tak cena se zvýšila o cca 1000kč. Můj dotaz zní, jestli máte někdo tady zkušenosti s tím jestli se budou průběžně objevovat nové lety a jestli se případně vyplatí počkat. Děkuji

0

Kvůli ušetřené tisicovce určitě ne. 

1 Citovat

Je velká šance, že se objeví, ale nebude Ti vyhovovat termín, budou to kusovky atd ... Já to loni v létě nechal na poslední chvíli a skončil jsem s 25k via TPE, takže bych do toho asi šel ... 

1 Citovat

Do července poněkud daleko. 17,5 tis je cena o ničem. Máš ještě 3-4 měsíce na to, aby se objevila nějaká příznivější cena. Troufám si hádat, že za 17,5 tis to koupíš v dubnu nebo květnu taky. 

2 Citovat

Nevím, s kým tato nabídka je, ale já bych koupil nyní. Ten litr navíc je jeden nákup někde v marketu na víkend, stejně ho neušetříte.
Odpadne mi alespoň koukání co tři dny někde na net, jak se hýbají ceny. Místo toho raději budu mít potvrzený let, jasný termín pobytu a v klidu si vyberu nějaké ubytování, než o pak shánět dva měsíce před příletem.

7 Citovat

Michal7 napsal(a):

tady zkušenosti s tím jestli se budou průběžně objevovat nové lety a jestli se případně vyplatí počkat. Děkuji

Jaké nové lety máte na mysli? Leťáky na letní sezonu už jsou dávno dány a nahrány v systémech, a pravděpodobnost, že se objeví nějaký nový levný zázračný let je limitně nulová.

17 klacků sice není tak úplně málo, nicméně v tuhle chvíli tam pro období červen - srpen nic levnějšího nebude. do června až od září. takže nějaký větší pokles se tam už konat nebude.

5
5 reakcí