Pegasus: PRG - AYT 114 eur RT (jaro 2024)
Slušná cena na přímé lety z Prahy do Antalye s Pegasusem. Příkladem může být termín 28/5 - 6/6. Cena zpáteční letenky před akcí 182 eur, po akci 114 eur. To je polovina ceny, kterou má aktuálně konkurence v podobě SunExpress a třetina toho, co ostuda jménem Smartwings.
Je to kampaň 50 % na letenky (bez tax) do 13. června. Platí do vyprodání / 8. února.
Ahoj, to zní dobře, ale nějak se nemůžu dostat k té akci. Ani mi žádné info nevyskočilo na jejich stránkách. Nějaká rada, jak se k 50% slevě dostat?
To je specialita u Pegasusu, dostaneš se tam až před samotným placením, stačí kliknout na kampaň 50 %.
Ty jejich 50% slevy jsou fakt zajímavý. Ze 447 GBP mi zlevnili 21. Chápu, že se na to nevztahuje na taxy, ale je to dobrá marketingová magie.
To je jednoduchý, akce na navazující lety byla nedávno... Když to koupíš jako dva mezinárodní lety EVN-SAW a SAW-PRG, je to 76 eur + 48 eur.
Ano, jsem prihlasen. Zkousel jsem i aplikaci i webovy prohlizec. Ani v jednom se mi zadna kampan na konci neukaze a to ani pro 28/05-6/6. Vyzkouseno na basic i essential tarifu..