Malé letiště Jacarepaguá na západě města Rio de Janeiro, nedaleko od nóbl čtvrti Barra da Tijuca a zejména od příjemné rezidenční čtvrti Jardim Oceânico, kde i začíná metro. Kromě skvělé pláže takřka pod skálou Gávea lze navštívil i bohémský ostrůvek Gigóia mezi říčními rameny, možná i s pár krokodýly (jacarés) 🐊 Údajně momentálně z tohoto letiště Jacarepaguá létá pouze společnost Azul Conecta na letiště Congonhas v São Paulu. A dále je využíváno pro dopravu pracovníků na ropné plošiny v Atlantiku.  .

letiště Jacarepaguá

Založil ve fóru Letiště

1 reakce

Malé letiště Jacarepaguá na západě města Rio de Janeiro, nedaleko od nóbl čtvrti Barra da Tijuca a zejména od příjemné rezidenční čtvrti Jardim Oceânico, kde i začíná metro. Kromě skvělé pláže takřka pod skálou Gávea lze navštívil i bohémský ostrůvek Gigóia mezi říčními rameny, možná i s pár krokodýly (jacarés) 🐊

Údajně momentálně z tohoto letiště Jacarepaguá létá pouze společnost Azul Conecta na letiště Congonhas v São Paulu. A dále je využíváno pro dopravu pracovníků na ropné plošiny v Atlantiku.

0

Dobrá zpráva! Aerolinka Azul Conecta od června a července 2024 přidá další linky letadlem Cessna Grand Caravan:

Jacarepaguá (RRJ) v Riu --- Viracopos (VCP) v Campinas

Jacarepaguá (RRJ)  v Riu --- Confins (CNF) v Belo Horizonte

 


screenshot-20240426-205127-1.jpg

1
1 reakce