Mohl bych poprosit o radu, kdy a kde nejlépe hledat letenky na vánoční Sri Lanku 2024? Má cenu kupovat teď (cena kolem 21 tisíc)? Předem díky.  .

Sri Lanka - vanoce 2024

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

16 reakcí

Mohl bych poprosit o radu, kdy a kde nejlépe hledat letenky na vánoční Sri Lanku 2024? Má cenu kupovat teď (cena kolem 21 tisíc)?

Předem díky.

0

No to bych také uvítala :) Kde jsi hledal? 

0 Citovat

Např. Skyscanner: WAW - CMB 14.12. - 28.12. FlyDubai cca 16500,-

0 Citovat

Díky moc, WAW je docela z ruky, budeme cestovat s dětma. Zkusím hlídat Vídeň. Jaká letiště ještě případně vyzkoušet? Ta Varšava mě předtím vůbec nenapadla.

1 Citovat

Jaká chceš přesně data? Emirates 5.-26.12. z Vídně mi vycházejí na cca 700 Euro na osobu + mají slevu na dítě.
(Kupovali jsme 1.-20.1.2025 a vyšlo nás to po té slevě dva dospělí a dvě děti v přepočtu 16.500 Kč na osobu).

0 Citovat

Vanoce asi pro vetsinu lidi znamena vanocni prazdniny, kdy maji deti volno ze skoly a dospeli dovolenou.

0 Citovat

Jj, můžeme vyrazit 14.12. s návratem klidně 31.12., nebo 1.1. Silvestra neslavíme, takže je nám jedno, jestli se budeme vracet přes Silvestrovskou noc.

0 Citovat

Nechci ti radit, ale na koupi máš ještě dost času. Ty ceny co teď jsou, budou za půl roku taky. Nějaká společnost ale do té doby může přijít s fajn akcí. Tvoje termíny nejsou úplně ty nejdražší vánoce. Pokud se můžeš vracet 31.12. nebo 1.1. tak tam bývají ceny podstatně levnější než dny potom, protože málokdo chce na silvestra někam létat. Takže při vyhledávání záměrně zadávej návrat 31.12.. Odlet bych dal 13.12. pokud je to možné. Přece jen nápad, že se odletí na dvoutýdenní dovolenou a vmáčkou se do toho vánoce má spousta lidí, takže sobota 14.12. už může být cena vyšší. 

Nepsala jsi odkud jsi, ale těch letišť kolem naší republiky zase tolik není, takže vedle Vídně většinou dražší Praha a levnější Budapešť. Ale není to vždy pravda. Při 4 lidech se vyplatí doprava i na vzdálenější letiště. Varšava je už daleko, i když i tam se vyplatí doprava, pokud bude cena podstatně lepší. Katowice tak daleko nejsou. Nebo i směr Německo. Záleží na každém, co mu stojí za to nepohodlí se přibližovat na vzdálenější letiště :-).

0 Citovat

12.12.-30.12. Z Vídně s Emirates za 749,- S návratem přes Silvestra to bude s Qatar o zhruba 100 EUR víc. Větší zázraky bych ohledně cen nečekal. Pokud se tedy nebavíme o low costu.

0 Citovat

Pokud někdo bude mít akci, tak to budou buď Turkish nebo Etihad. Případně Austrian. Takže pokud nechceš kupovat hned, tak sledovat.

0 Citovat

My jsme na tom podobne, brala bych skoro cokoli (nejen Sri Lanka) mezi 13.-14.12. a 5.-6.1. (samozrejme cim delsi doba, tim lepsi, ale musim zachovat co nejmensi pocet dnu omlouvani ditete ze skoly), ale zatim vidim jen ceny pres 20k. Jsme z Prahy, takze radius je tak maximalne Viden, Mnichov, Berlin, Katowice. A pokud mozno nechci prestup v Indii ani v Cine, idealne pres Blizky Vychod.

0 Citovat

Chápu, že když jste z Prahy, tak je WAW daleko. Ale pokud jste ochotní jet z Katowic, tak ještě blíž máte Wroclaw, nebo v Německu Norimberk, Lipsko a Drážďany. Vím, že tam moc často levné lety nejsou, ale nám se dvakrát Lipsko, jednou Drážďany a jednou Norimberk podařilo chytit skvělé letenky.

1 Citovat

Jenže v případě Polska to bude FlyDubai. To už je větší šance Budapešť. Tam bývají zajímavější akce, např. Qatar.

0 Citovat

JanaV _1 napsal(a):

Chápu, že když jste z Prahy, tak je WAW daleko. Ale pokud jste ochotní jet z Katowic, tak ještě blíž máte Wroclaw, nebo v Německu Norimberk, Lipsko a Drážďany. Vím, že tam moc často levné lety nejsou, ale nám se dvakrát Lipsko, jednou Drážďany a jednou Norimberk podařilo chytit skvělé letenky.

Pro mě také WAW a vůbec Polsko nesmysl (jsem z jižních Čech). NUE, MUC, VIE. Jak to sledujete? Zapnete sledování na google nebo skyscanner (jestli to umí) nebo každý den několikrát rituálně mrknete, co je nového? (jako já) :D Ještě mám nastavené "feedy" různých stránek. 

0 Citovat

No to by mě taky zajímalo. Chtěl bych o Vánocích Egypt, na poznávačku, čili letiště Káhira nebo Hurghada, žádnej Sharm. 25.12.-5.1. ideálně (přes Štědrej den nejede vlak). Sledování na Skyscanneru? Google Flights? Jan Tleskač? :-)

Jako Jihočech taky do Varšavy nepojedu, čili VIE, NUE, event. Mnichov

0 Citovat

flightor.cz

2 Citovat

17.2k z Krakowa flydubai ale osobně bych si počkal ještě čas 

0
16 reakcí