Ahoj. Poprvé v životě letim do USA a budu mít odbavené zavazadlo. Zkušenosti s přestupy nemám,budu mít pravděpodobně přestupy Praha - Mnichov - Mnichov - Chicago - Chicago - Springfield. Na první přestup budu mit asi 55 min. Když si vyzvednu zavazadlo po příletu,budu muset znovu projít bezpečnosti kontrolou ? A další otázka jaké mate zkušenosti s letištěm Chicago? Mám docela obavy jestli je tam vše přehledné,přece jen je to obrovské letiště a nemám s tak velkými letišti zkušenosti 😂  .

Přestup na letišti s odbaveným zavazadlem

Založila ve fóru Letiště

3 reakce

Ahoj. Poprvé v životě letim do USA a budu mít odbavené zavazadlo. Zkušenosti s přestupy nemám,budu mít pravděpodobně přestupy Praha - Mnichov - Mnichov - Chicago - Chicago - Springfield. Na první přestup budu mit asi 55 min. Když si vyzvednu zavazadlo po příletu,budu muset znovu projít bezpečnosti kontrolou ? A další otázka jaké mate zkušenosti s letištěm Chicago? Mám docela obavy jestli je tam vše přehledné,přece jen je to obrovské letiště a nemám s tak velkými letišti zkušenosti 😂

0

ve vasem pripade se s vasim zavazadlem shledate na prvnim americkem letisti, kde musite projit celnici a pak zavazadlo zas odevzdate.

v mnichove si nic vyzvedavat nebudete

0 Citovat

ORD je velký a hnusný, ale vše je dobře značeno a není lehké se ztratit. Doporučuju mít na přestup nejmíň 2 hodiny (spíš víc), fronta na imigračním se může protáhnout.

Pokud přiletíte mezinárodním letem (z Evropy), nikam jinam než na imigrační a celníky vás to stejně nepustí. Takže: projít přes pasovou kontrolu, nabrat kufr, projít přes celníky, podat kufr u aerolinky operující navazující let, zjistit terminál navazujícího letu, sednout na vláček a vystoupit na správném terminálu, projít přes security, dojít na gate.


ord-transfer-guide.jpg

0 Citovat

Toho imigracniho se bojím,na přestup mám hodinu a půl,ale někde jsem četla,ze když reknu,ze specham na navazující let mohli by me pustit prioritně 

0
3 reakce