Letenkový koutek
✈️ Ryanair
🗺️ Krakov - Lurdy
📅 květen a červen 2025
🧳pouze malé příruční zavazadlo
🍜 Bez jakéhokoliv občerstvení
249 PLN
Levných termínů není tolik (lítá se jen 2× týdně a linka jako taková je drahá), ale cena je super.
Super linka. Třeba by ji využil Padrino ve společnosti Denisy Kleinové na nějaký kajícně-duchovní výlet. 🙃
No škoda že to vlákno utichlo. Dlouho jsem se tak nezasmál jako tam a pokračování nikde... :(((
J0x napsal(a):Super linka. Třeba by ji využil Padrino ve společnosti Denisy Kleinové na nějaký kajícně-duchovní výlet. 🙃
Já to nepotřebuji, jsem přirozeně krásná a sexy a každý zázrak by znamenal jen změnu k horšímu. A Denise Kleinové ani cesta do Lurd a zázraky nepomohou. Pokud se tedy najde nějaký koloušek, co jí to zaplatí.
3.990 Kč
📅5.5. - 12.5.
✈️PRG - FNC - PRG
📍Smartwings (Přímý let / Odbavené zavazadlo do 23 kg v ceně)
Lze zakoupit na pobočkách Exim/Fischer nebo přes callcentrum
3.990 Kč
📅9.5. - 16.5. / 9.5. - 12.5.
✈️PRG - TFS - PRG
3.990 Kč
📅11.5. - 15.5. / 11.5. - 18.5.
✈️PRG - FUE - PRG
3.990 Kč
📅10.5. - 14.5. / 10.5. - 17.5.
✈️PRG - LPA - PRG
Je možné rezervovat i na webu: https://p.eximtours.cz/s-wh4fgvbj
Lze zakoupit na pobočkách Exim/Fischer nebo když mi pošlete DM, tak předám k vyřízení.
Kdo muze cestovat i v tydnu, tak tomu se nabizi levne letenky Volotea pres OTA Booking.com
18.6. PRG - FLR za 10,55 GBP
25.6. FLR - PRG za 6,30 GBP
Nutno kupovat oba lety separatne jako OW.
V pripade RT se cena zvysi na 33,88 GBP.
✈️ British Airways
🗺️ Praha - Basseterre (Svatý Kryštof a Nevis)
📅 květen 2025 - březen 2026
🧳23kg příruční zavazadlo a 23kg kabinové zavazadlo
🍜 Full-service
15 000 Kč
Jedná se o akční nabídku, ale s nutností přesunu z letiště Heathrow na Gatwick a přenocování ve směru tam. Cestou zpět je přestup krátký, nebo celodenní bez noci. Alternativní nabídky od severoamerických dopravců vyžadují noční přestup v obou směrech a ceny značně vyšší.
Zrejme oboba akce co byla pred par mesici na jine ostrovy. Tehdy jsem naklikal multicity Praha-Londyn-Svata Lucie-Tobago a (prejezd Tobago-Trinidad trajektem) Trinidad-Londyn-Praha asi za 14tis.
Mozna pudjou opet nejake mensi island hop varianty?
Barbados je za 14,5, Antigua taky za 15, ale nemám možnost to nyní vše projet a zkontrolovat.
4.590 Kč / 7.380 Kč v Business Class
📅14.5. - 21.5. / 21.5. - 28.5.
✈️PRG - PMI - PRG
Korean Air má akci na letenky z Prahy a Vídně. Žádná sláva, ale alespoň něco.
Praha - Soul vidím od 20 600 Kč.
TKFYD
400 EUR sleva
Business letenky Turkish Airlines na lety z Prahy, Vídně, Krakova a Varšavy do turekých destinací. 200 EUR pro lety z německých letišť.
3.990 Kč
📅13.5. - 20.5. / 13.5. - 27.5.
✈️PRG - ACE - PRG
Michal Jakubík napsal(a):TKFYD
400 EUR sleva
Business letenky Turkish Airlines na lety z Prahy, Vídně, Krakova a Varšavy do turekých destinací. 200 EUR pro lety z německých letišť.
Proklikal jsem se az k platbe a nejak jsem nenasel, kde ten kod zadat. V predposlendim kroku je pole "I have a promo code for the additional services." Tam sice jde zadat a nehodi to zadnou chybu, ale cena se nezmeni
Ten promokod se zadava uplne na posledni strance dole, kde uz vyplnujes cislo karty. (vyzkouseno)
Condor má teď zlevněné lety Praha - Johannesburg na červen, a Michal nám nějak mlčí, divné-divné…
Myslíš ty letenky za 7 490 Kč, o kterých jsem psal před týdnem?
Last minute Zanzibar z Vídně s Condorem od 7 990 Kč . Termínů je málo - asi 3, ale letenek je dostatek. :)
Co ted na zanzibaru? Na koupaci dovolenou idealni termin. Je pred zacatkem sezony, resorty jsou vyprazdnene, prsi vicemene minimalne.
To ted na zanzibaru.
Nejsem si jistý, jestli takto vypadá minimální pravděpodobnost srážek. Předpověď je na dnešek...
ty srazky touto dobou jsou tam cca v rezimu, ze po obede deset minut prsi. to je asi tak vse
Přesně - nejde věřit vždy předpovědím :) Taky jsem byl kolikrát v období dešťu a je to vždy pár minut, občas vyjímečně prší neustále :)
✈️ China Airlines
🗺️ Vídeň - Koror (Palau)
📅 září 2025 - únor 2026
🧳2ks 23kg odbavených zavazadel a 7 kg kabinové zavazadlo
🍜 Full-service
19 690 Kč