Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4.990 Kč
📅viz. níže

✈️PRG - RKT - PRG
📍Smartwings (Přímý let / Odbavené zavazadlo do 23 kg v ceně)

Kdyžtak k zakoupení na pobočkách Exim/Fischer nebo když mi hodíte zprávu do PM, tak předám ať nemusíte na pobočku. Bohužel přes web nelze.

rkt.jpg

0 Citovat

Nemáte někdo tip na letenky - evropská metropole na Silvestra na otočku?

1 Citovat

Pardubice - Girona 7.-14.6.25 .... 1078,-Kč

snimek-obrazovky-2025-06-02-195732.jpg

4 Citovat

Norimberk - Kos s odletem  v červnu za 83,44 EUR, za podobné peníze je tam i Rhodos a Korfu. Rezervace přímo na webu Corendon Airlines.

nue-kgs.jpg

1 Citovat

Časy odletu a příletu jsou naprosto skvělé 👌

6 Citovat

Dotaz na odborníky na ticketing. Dá se nějak teď poznat, jestli bude Omanair rušit ty podezřele levný vánoční letenky do BKK? 

0 Citovat

Nejsem zrovna odborník na ticketing, ale píšu v jiném vlákně, že máme zřejmě popiči. K rezervacím se nedá dostat a v Německu píšou, že jim už chodí storna, zatím od OTA. Rád bych byl špatným prorokem;-)

0 Citovat

Vypadá to tak, na stránkách OmanAir už se nejde k rezervaci dostat:(

0 Citovat

kamos zkousel prolitat pred tydnem, na checkinu mu dali economy, pak se hadal a vystavili mu novy PNR s business class. prisel na gate, nastupoval mostem a pred vchodem do letadla ho zas zastavili a rekli ze bud leti economy nebo nikam. Tak nikam neletel a zustal v CGK.

3 Citovat

Co ta naše sázka btw?

0 Citovat

"Fare Error in Your Recent Flight Purchase - Cancellation of Your Booking" pro itinerář v Promo i Flex přes aerolinku v Y na léto, takže nashle. Respektive ne úplně, ještě si můžu někam vylepit 50E voucher…

0 Citovat

"Přátelé, a je hotovo."

snimek-obrazovky-2025-06-09-064619.jpg

0 Citovat

Jak se kupují letenky v Brně: https://www.idnes.cz/brno/zpravy...pravy_krut

0 Citovat

Tak Fractal používá poměrně dost velkých společností, nevidím v tom nějakou souvislost.

0 Citovat

Já teda vidím souvislost v ceně. "Nekoupili jsme si to sami, aby to mohlo být dražší".

Economy do KIX za 57k, to je lidovka.

2 Citovat

To dělají všichni. U nás ve firmě taky, nákup letenky je díky tomu složitější, dražší a bez reálné možnosti pak něco operativně měnit. 

Občas za odměnu zprostředkují pronájem auta, to je ještě horší.

Asi bitcoinový provizní systém funguje dobře.

1 Citovat

[citace="nucene premisteny brumak"]

Já teda vidím souvislost v ceně. "Nekoupili jsme si to sami, aby to mohlo být dražší".

[/citace

Hele, vyhráli transparentní výběrové řízení. :D Brno je zlatá loď, já to řikám pořád... ;) 
Proč vlastně na nákup letenek se vypisuje "výběrové řízení"? To nezařídí průměrně schopný úředník na odboru zahraničních vztahů magistrátu, proboha? 

4 Citovat

Nejspíš by to ten "průměrně schopný úředník" zpackal a ještě by z toho nikomu nic nekáplo.

1 Citovat

Nechcete prosím založit vlákno "Jak nakupují letenky stát a firmy" nebo tak něco a řešit to tam? Jsem vděčný, když sem kdokoliv dává info o aktuálních akcích a zajímavých letenkách, ale tohle (i když je to taky o letenkách - ale to je skoro všechno na CL...) je docela off topic.

16 Citovat

Nový zlatý důl je školení pro úředníky - Jak koupit letenky...

0 Citovat

hankaa napsal(a):

[citace="nucene premisteny brumak"]

[/citace

Hele, vyhráli transparentní výběrové řízení. :D Brno je zlatá loď, já to řikám pořád... ;) 
Proč vlastně na nákup letenek se vypisuje "výběrové řízení"? To nezařídí průměrně schopný úředník na odboru zahraničních vztahů magistrátu, proboha? 

zaridi - ale jde o verejne vydaje :) a nejspis zakon na verejne zakazky dorazil i sem.

v podstate soutezi vysku toho transakcniho poplatku + nejaky nasledny support.

1 Citovat

✈️ LOT Polish Airlines

🗺️ Všechna polská letiště - Chicago (1849 PLN), Newark (1999 PLN), New York (1999 PLN), Toronto 1999 PLN, Miami (2299 PLN), Los Angeles (2499 PLN).

Všechno jsou přímé lety z Varšavy + Krakova nabízí přímé lety do Newarku a Chicaga. Zbytek s přestupem.

📅 říjen 2025 - březen 2026

🧳příruční a kabinové zavazadlo

🍜 Full-service (na krátkém letu malý sladký snack, na dlouhém teplé jídlo a malý snack).

od 1849 PLN

5 Citovat

Prodloužený víkend na ✈️ Santorini se snídaní za 6.490 Kč

https://p.eximtours.cz/s-uqykxs8a

santorini.jpg
santorini1.jpg

0 Citovat

Ahoj, Wizz Air přidal od konce července nedělní lety z Prahy do Larnaky a zpět. Aktuálně lze tak sehnat zpáteční letenky i na srpen a první polovinu září za 1.620 Kč s Wizz Discount Club (2.098 Kč bez Clubu). ;-)

0 Citovat

Achjo

0