Letenkový koutek

Založil před 2 lety ondrej.eu ve fóru Tipy na levné letenky

Neboj, dřív či později to objeví 

1 Citovat

Pokus zrejme mysli letiste La Macarena (LMC) u reky Guayabero ... tam bych spis tipoval tu Satenu.

Gigo15 ale mysli letiste Vanguardia (VVC) u reky Guatiquía a mesta Villavicencio ... tam lita dokonce Avianca, i kdyz z Bogoty je tam krasny sjezd do tepla tropu a nekonecnych Los Llanos.

1 Citovat

přesně VVC a LMC je 8 hodin jízdy autem. Potřebuji LMC tam léta CLICK a SATENA. Děkuji za snahu, jak Kiwi tak Kissandfly maji podobné recenze. CLIC láta 2x týdně

0 Citovat

Pripomelas mi mou jedinnou "zkusenost" se Satenou z roku 2021:

Jednalo se o nakonec nerealizovane lety (RT) na lince Medellín (EOH) - Bahía Solano (BSC) v celkem izolovanem pacifickem departamentu Chocó. Bohuzel kvuli destem zatopenemu tamnimu letisti BSC jsem se tam po dlouhem cekani nakonec nedostal.

Vzpominam si, ze jsem mel letenku koupenou prave pres Kiwi (za zamestnanecke benefity) a po dvou puldnech cekani na letisti EOH mi pak na miste jedna agentka vyplatila celou castku v kolumbijskych pesos (COP). Inu jak se da nekdy nahodne z benefitu ziskat cash.

0 Citovat

Dočetla jsem se, že Satene spadlo v lednu letadlo, všech 15 cestujících nepřežilo, je to čistě vnitrostátní kolumbijská společnost, ale nějaké OTA jejich letenky prodávají

0