Air India
Mám takovej oříšek s AI.
Let KWI-MAA a dál. Pravděpodobně to přesouvaj od března z AI na AI Express, takže od středy dostávám SMS, že let byl zrušen, potom email "RUH" flight cancellation (wtf?), potom KWI-MAA flight cancellation (oba z gmailu :-), Kuwait sales asi nemají vlastní email), a že budu přebookován na AI Express, což se ovšem doteď nestalo.
Když se na to dívám:
web AI: Flight schedule říká, že poletí AI, koupit to ale nejde
web AI Express: Schedule není, jde to koupit pod jejich kódem (IX), ovšem kromě letu v můj den, ten jakoby neexistoval ve všech vyhledávačích.
Jediný, kde je vidět, je matrix, když vykliknu "only flights with available seats".
No a Ritika na online chatu mi říká, že mám čekat. Profíci :-)
Hodně zvláštní. Nechce se mi věřit, že by jim vypadly oba motory, ale podle videa to tak vypadá.
Mě by ani nepřekvapilo, kdyby při letecké nehodě na nějaké exotické trase byli mezi obětmi převážně Češi. Stačí error či promo, občas jich na takových linkách potkávám spousty.
Tak tady žádní Češi nebyli.
Of the passengers, there were 169 Indian nationals, 53 British nationals, one Canadian national and seven Portuguese nationals.
otázka času, kdy se tam zadaří. Náhodou Aditya z chatu flixbusu tím neletěl? Kámoš se ptá....
má někdo zkušenost s C class u Air India. By mě zajímalo jestli mají v letadlech stejný bordle jako u nich. A taky jak vypadá jejich business lounge v DEL.
Beru zpět dotaz, když vidím jejich C v Dreamlineru tak ne, žádné soukromí. čekal jsem 1-2-1 a ne 2-2-2
Ahoj, já letěl 2 měsíce nazpět. Měl jsem štěstí na ex-Vistara letadlo B787-9, lítají třeba do Frankfurtu. To má 1-2-1 config jako třeba SQ nebo TK. Cítil jsem se jako v 5 hvězdičkový aerolince, servis byl fakt skvělej (myšleno naprosto seriózně!) Za týden mě ale čeká B777 z Amsterdamu do Delhi v konfigu 2-3-2 a to už se obávám, že bude horší sranda... Ty sedačky dělaj fakt hodně.
no právě, poletím sám a nechci tam mít hned vedle sebe někoho. navíc když polezu od okna tak jestli to dobře chápu musím přes něj. Takže mi tao fakt podle videí přišlo jako premium ekonomy u některých aerolinek.
mně dali upgrade na BOM-KWI, měli tam armchairs jako má babička u televize, ale filthy a rozpadlý to bylo úplně stejně jako economy, a po čtyřech (malých) pivech, že prej víc nalívat nemůžou. Ryba k jídlu dobrá, ale mně v letadlech chutná skoro všechno....