Mám takovej oříšek s AI. Let KWI-MAA a dál. Pravděpodobně to přesouvaj od března z AI na AI Express, takže od středy dostávám SMS, že let byl zrušen, potom email "RUH" flight cancellation (wtf?), potom KWI-MAA flight cancellation (oba z gmailu :-), Kuwait sales asi nemají vlastní email), a že budu přebookován na AI Express, což se ovšem doteď nestalo. Když se na to dívám: web AI: Flight schedule říká, že poletí AI, koupit to ale nejde web AI Express: Schedule není, jde to koupit pod jejich kódem (IX), ovšem kromě letu v můj den, ten jakoby neexistoval ve všech vyhledávačích. Jediný, kde je vidět, je matrix, když vykliknu "only flights with available seats". No a Ritika na online chatu mi říká, že mám čekat. Profíci :-)    .

Air India

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

9 reakcí

Mám takovej oříšek s AI.

Let KWI-MAA a dál. Pravděpodobně to přesouvaj od března z AI na AI Express, takže od středy dostávám SMS, že let byl zrušen, potom email "RUH" flight cancellation (wtf?), potom KWI-MAA flight cancellation (oba z gmailu :-), Kuwait sales asi nemají vlastní email), a že budu přebookován na AI Express, což se ovšem doteď nestalo.

Když se na to dívám:

web AI: Flight schedule říká, že poletí AI, koupit to ale nejde

web AI Express: Schedule není, jde to koupit pod jejich kódem (IX), ovšem kromě letu v můj den, ten jakoby neexistoval ve všech vyhledávačích.

Jediný, kde je vidět, je matrix, když vykliknu "only flights with available seats".

No a Ritika na online chatu mi říká, že mám čekat. Profíci :-)

2

https://economictimes.indiatimes...s?from=mdr

0 Citovat

Hodně zvláštní.  Nechce se mi věřit, že by jim vypadly oba motory, ale podle videa to tak vypadá.

0 Citovat

Mě by ani nepřekvapilo, kdyby při letecké nehodě na nějaké exotické trase byli mezi obětmi převážně Češi. Stačí error či promo, občas jich na takových linkách potkávám spousty.

1 Citovat

Tak tady žádní Češi nebyli.

Of the passengers, there were 169 Indian nationals, 53 British nationals, one Canadian national and seven Portuguese nationals.

0 Citovat

otázka času, kdy se tam zadaří. Náhodou Aditya z chatu flixbusu tím neletěl? Kámoš se ptá....

0 Citovat

má někdo zkušenost s C class u Air India. By mě zajímalo jestli mají v letadlech stejný bordle jako u nich. A taky jak vypadá jejich business lounge v DEL.

Beru zpět dotaz, když vidím jejich C v Dreamlineru tak ne, žádné soukromí. čekal jsem 1-2-1 a ne 2-2-2

0 Citovat

Ahoj, já letěl 2 měsíce nazpět. Měl jsem štěstí na ex-Vistara letadlo B787-9, lítají třeba do Frankfurtu. To má 1-2-1 config jako třeba SQ nebo TK. Cítil jsem se jako v 5 hvězdičkový aerolince, servis byl fakt skvělej (myšleno naprosto seriózně!) Za týden mě ale čeká B777 z Amsterdamu do Delhi v konfigu 2-3-2 a to už se obávám, že bude horší sranda... Ty sedačky dělaj fakt hodně.

0 Citovat

no právě, poletím sám a nechci tam mít hned vedle sebe někoho. navíc když polezu od okna tak jestli to dobře chápu musím přes něj. Takže mi tao fakt podle videí přišlo jako premium ekonomy u některých aerolinek.

0 Citovat

mně dali upgrade na BOM-KWI, měli tam armchairs jako má babička u televize, ale filthy a rozpadlý to bylo úplně stejně jako economy, a po čtyřech (malých) pivech, že prej víc nalívat nemůžou. Ryba k jídlu dobrá, ale mně v letadlech chutná skoro všechno....

0
9 reakcí