Mám takovej oříšek s AI. Let KWI-MAA a dál. Pravděpodobně to přesouvaj od března z AI na AI Express, takže od středy dostávám SMS, že let byl zrušen, potom email "RUH" flight cancellation (wtf?), potom KWI-MAA flight cancellation (oba z gmailu :-), Kuwait sales asi nemají vlastní email), a že budu přebookován na AI Express, což se ovšem doteď nestalo. Když se na to dívám: web AI: Flight schedule říká, že poletí AI, koupit to ale nejde web AI Express: Schedule není, jde to koupit pod jejich kódem (IX), ovšem kromě letu v můj den, ten jakoby neexistoval ve všech vyhledávačích. Jediný, kde je vidět, je matrix, když vykliknu "only flights with available seats". No a Ritika na online chatu mi říká, že mám čekat. Profíci :-)    .

Air India

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

0 reakcí

Mám takovej oříšek s AI.

Let KWI-MAA a dál. Pravděpodobně to přesouvaj od března z AI na AI Express, takže od středy dostávám SMS, že let byl zrušen, potom email "RUH" flight cancellation (wtf?), potom KWI-MAA flight cancellation (oba z gmailu :-), Kuwait sales asi nemají vlastní email), a že budu přebookován na AI Express, což se ovšem doteď nestalo.

Když se na to dívám:

web AI: Flight schedule říká, že poletí AI, koupit to ale nejde

web AI Express: Schedule není, jde to koupit pod jejich kódem (IX), ovšem kromě letu v můj den, ten jakoby neexistoval ve všech vyhledávačích.

Jediný, kde je vidět, je matrix, když vykliknu "only flights with available seats".

No a Ritika na online chatu mi říká, že mám čekat. Profíci :-)

 

1
0 reakcí