Zdravím cestovatele! Při bookování zpáteční letenky PRG - BCN na stránkách ryanair.com je cena pro jednoho člověka o asi 500 Kč nižší než v případě, že vyhledávám pro 3 lidi. Pak se cena ve směru do BCN navyšuje. Máte někdo zkušenost s bookování tří sólo letů, vždy pro jednu osobu? Je to řešení? Nerad bych, aby jeden z nás zůstal v Praze :D. Letí se více než za tři týdny. Děkuji za rady :)  .

Ryanair - zvýšení ceny u bookování pro tři lidi

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Zdravím cestovatele!

Při bookování zpáteční letenky PRG - BCN na stránkách ryanair.com je cena pro jednoho člověka o asi 500 Kč nižší než v případě, že vyhledávám pro 3 lidi. Pak se cena ve směru do BCN navyšuje. Máte někdo zkušenost s bookování tří sólo letů, vždy pro jednu osobu? Je to řešení? Nerad bych, aby jeden z nás zůstal v Praze :D. Letí se více než za tři týdny.

Děkuji za rady :)

0

tak je mozne, ze jedneho/dvoch booknete za tu nizsiu cenu a zvysok o 500czk viac. kludne do toho chodte, kupte 3x solo alebo 2+1 ak bude pri dvoch cena stale nizsia

2 Citovat

Je to normální, když se vyprodá určitej počet letenek, tak se cena zvýší.

4 Citovat

Před časem jsem taky kupoval na 2x. Nejprve pro 2 lidi á 500czk (pro přetího pak cena stoupla přes 800czk). Jelikož bylo do odletu daleko a letadlo ještě určitě poloprázdný, tak jsem třetí osobu kupoval o několik dní později, co cena zase klesla někam k pětistovce. Dost s tím šachujou nahoru i dolů.

0 Citovat

Díky za všechny reakce.

Prvně jsem si myslel, že Ryanair prostě dělá to, že jakmile vyberu více než jednu osobu, tak automaticky navyšuje cenu za jednu letenku, takže například místo jedné letenky za 3000 Kč, koupím tři po 3500 Kč za 10 500 Kč. Nicméně to nejspíš bylo tak, jak píšete, Protože první letenku jsem koupil za 3110, druhou za 3450 a třetí za 3750 - každou separátně. Při koupi se to chovalo přesně, jak napovídal Ryanair nad tlačítkem "Zvolit". Psal "Za tuto cenu k dispozici 2 sedadla". Když jsem vybral 2 cestující, tak cena byla stejná, ale jakmile jsem vybral cestující 3, tak cena poskočila. Myslím si ale, že by Ryan pak nevzal první dva cestující za nižší cenu a třetího za vyšší, ale všechny tři za tu vyšší cenu. Máte to někdo vyzkoušené? Četl jsem, že to tak některé aerolinky mají, ale nevím jestli Ryanair. Já jsem totiž kupoval tři separátně na tři rezervace

0 Citovat

Vsichni jsou pak za tu vyssi cenu.

1
5 reakcí