https://www.cz.kayak.com/flights...stflight_a  .

[EI] Praha - Barbados - Manchester 6.694 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

https://www.cz.kayak.com/flights...stflight_a


prg-bgi-man.png

9

Tady nocleh v Dublinu

https://www.cz.kayak.com/flights...2024-05-24

0 Citovat

Tak kdo koupil? Pochlubte se :-). 

0 Citovat

viděl jsem na f4f, ale v květnu budu mít ještě nohu v ortéze. Tak jsem si na žal aspoň koupil plantation xo a nasaju barbadoskou atmosféru z obýváku :( 

vypadá to na nějakou botu od prodejců z etraveli, ty co si vzpomínám v drtivé většině stejně dopadly na hovno a rušilo se to... každopádně držím palce všem, co koupili :) 

0 Citovat

S tím rumem děláš dobře ;-)

0 Citovat

7. - 17. 5.

https://www.cz.kayak.com/flights..._a#default

0 Citovat

Ještě jsem nezažil, že by mi něco vydrželo, pokud byla chyba na straně OTA. Možná kdysi dávno. Takže to ani nezkouším. Dnes je člověk rád, když mu vůbec něco vydrží při chybě aerolinky. Lukáš to jistě koupil, když to tu tak intenzivně propaguje ;-). Proto jsem se vlastně včera ptal. Za mě to nemá nejmenší šanci. Ale naděje umírá poslední. 

0 Citovat

Tohle je na straně aerolinky, navíc jen pár termínů, odlet za měsíc a už pár nestandardních cen v případě těch jejich nových letů MAN-BGI bylo, byť ne tak zajímavých. Takže za mě je naopak šance dost velká.

0 Citovat

Jto nestudoval. Vyhledal jsem si to na letenká h google a tam to prodej přes aerolinku neukazovalo a kolega psal o tom, že je to chyba přeprodejce. Každopadně když jsem se podilval teď, tak už to na google letenkách neukazuje. Krom toho je tam uvedena First class v tom itineráři, pokud dobře vidilm, což myslilm Aer Lingus ani nemá, takže je to jasná chyba. Ale třeba se pletu.

0 Citovat

Já to taky nestudoval výrazněji, tím že nemůžu letět. Jen jsem to rozklikl a viděl jsem, že tam je ústřel v ceně od g2g, mytrip a ještě někoho (snad booking), naopak prodejci ze skupiny edreams to měli za 1k+ eur a nakup primo na EI to nenabizelo. Tak jsem usoudil, že to je ota specific bug . Pokud ne, omlouvám se za zmatení B-)

EDIT: ted jsem si to zkousel naklikat v matrixu a je to klasický self-dump, potvrzuji mou omluvu... a najde to i letuška, takze muzete do Karibiku za monopoly penize aka benefitove papirky :D

1 Citovat

Teď jsem se díval a dokonce už to neprodává Aer Lingus ale Hahn air :-). Na letenky google už to podobné kombinace nenachází a jiné vychází na 40 tis. Snad někdo koupil, ať se dozvíme, jak to dopadlo.

0 Citovat

Neviděl bych to tak černě. Je to už za měsíc, než se někdo probudí...cena taky není úplně do očí bijící...

Blbý je, že už je to na sf a spol...to pak lehce překročí únosnou míru.

Nebo vzít o trochu dražší RT místo OJ by mohlo být bezpečnější.

 

 

0
11 reakcí