Zdravim Vas, nedavno som si cez skyscanner objednaval 2 letenky a presmerovalo ma na eDreams, asi mojim nedopatrenim mi zaratalo cenu prime fare (nie som si isty, ale malo by to tak byt) a mam pocit, ze tym padom som sa stal clenom prime member. Po 30 dnoch skusobnej doby, by mi malo stiahnut ciastku za clenstvo. Vie mi niekto poradit ako si to clenstvo zrusit. Cital som uz viac recenzii a neviem sa dopatrat k tomu ako si to clenstvo zrusim. Za kazdu akukolvek pomoc Vam vopred dakujem.  .

eDreams prime, zruseni konta

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

3 reakce

Zdravim Vas, nedavno som si cez skyscanner objednaval 2 letenky a presmerovalo ma na eDreams, asi mojim nedopatrenim mi zaratalo cenu prime fare (nie som si isty, ale malo by to tak byt) a mam pocit, ze tym padom som sa stal clenom prime member. Po 30 dnoch skusobnej doby, by mi malo stiahnut ciastku za clenstvo. Vie mi niekto poradit ako si to clenstvo zrusit. Cital som uz viac recenzii a neviem sa dopatrat k tomu ako si to clenstvo zrusim. Za kazdu akukolvek pomoc Vam vopred dakujem.

0

to jsme my češi :D chceme vždycky všechno ojebat, na všem ušetřit - pro pocit, abysme pak dostali scam a prodělali ještě víc peněz než kdybysme to koupili přímo přes web aerolinek :D :D 

 

0 Citovat

Když na to nepřijdeš, tak zablokovat kartu dokud tito nezruší z jejich vlastní vůle nebo nemít na účtě dostatek peněz. 

0 Citovat

Na tejto stránke je popísaný postup na zrušenie online (klik na "cancelling your Prime subscription online in four steps")

https://www.edreams.com/blog/can...scription/

 

0
3 reakce