PRG - MLA červen 132 EUR (VO) Dash8400 vč. zavazadla
Nová linka Universal Air PRG-MLA via CAG prodloužené víkendy ČT - NE 132 EUR 15 kg odbavené zavazadlo v ceně.
flyuniversalair.com
Cagliari o 20 euro levnější, lítají to v trojúhelníku, takže směr na Maltu pouze ve čtvrtky a zpět v neděle. Na Sardinii tam v neděle a zpět v čtvrtky.
Je nějaká šance, že to pustí na 5 a více míst za tuhle cenu? Bohužel mi to píše last 5 seats, potřebuji 7.
Tak myslím, že tato linka nebude mít dlouhého trvání. Dnes směr do Prahy 5 lidí a směr na Maltu 8.
Divné, cena docelá ok. Možná špatný marketing a málokdo o tom ví. Protože ani cena ani dny letu mě nepřijdou špatné..
Myslím, že mají špatný marketing, plus se nedají koupit letenky přes zprostředkovatele (pokud se to tedy teď někdy nezměnilo). No a jelikož spousta lidí kouká na skyscanner a podobně, tak se jim ani tato možnost neukáže a tím pádem ani neví, že tam můžou s nimi letět.
Je to tak. Naposledy jsou v systému letenky na příští týden a pak konec. To moc dlouho nevydrželo 😁
A vzhledem k tomu že AirMalta má na spoustu termínu minimálně podobné ceny, ale podle letového řadu letí místo 4 a půl, dvě a půl hodiny tak chápu že to lidi nechtějí. Problém bude určitě ten že to není v rezervačních systémech.
Trošku bizarne let letí Embraer Marathon Airlines, takže i když je psáno že let má trvat 4 hodiny tak trvá dvě. Což znamená že letadlo pak musí v PRG čekat o dvě hodiny déle, což z hlediska byznysu není určitě ideální. Na druhou stranu pro cestujícího určitě lepší.
Ahoj MichaelH,
podařilo se ti z nich vyrazit refund ? Požádal jsem o návrat prostředků stejnou platební metodou (na stejný účet) psali 3-5 dní a jsou to 2 týdny.
Jestli neposlali, poslal bych do banky žádost o chargeback, pokud bylo placeno kartou, s potvrzením, že slíbili vrátit do 5 dní.
Sagy napsal(a):Ahoj MichaelH,
podařilo se ti z nich vyrazit refund ? Požádal jsem o návrat prostředků stejnou platební metodou (na stejný účet) psali 3-5 dní a jsou to 2 týdny.
Jeste bych to jednou zaurgoval, dal jim tejden dva, a pak chargeback ...
Ahoj, děkuji Vám všem, taky jsem obdržel refund přes noc, bylo to teda 15 dni místo 3-5 jak říkali, ale furt lepší než kdybych musel dělat někde zle s tím "chargeback".