OTA a letenky FR

Založil před 2 lety kajman ve fóru Vyhledávače letenek

Jj, včera vánoční Řím za 300 Kč místo 1500 Kč. Bohužel, jsem neměl včas víc hledat... 

0 Citovat

Vídeň - Banja Luka 24.10-28.10 se zahrnutím státního svátku 

S platným kódem za 818 Kč. 
Není to žádná hit paráda ale za měsíc hledání něco aby bylo přes víkend 25-28 října vypadá jako dobrá volba. 

img-0798.jpeg

0 Citovat

Možná poslední možnost klidné jižní Albánie - příští rok mají otevírat nové hlavně charterové letiště u Vlory. Skládačka s různými variacemi - poslední lety na Corfu a vracečka přes Albánii.

25.10 Praha, kdo může obětovat den dovolené, tak 24.10. večer z Blavy.

Zpět 28.10. buď do Vídně nebo i do Prahy - 3 možnosti letů.

Cenovka od 40 eur.

Nutno připočítat 20eur za trajekt a asi 15eur za bus ze Sarandy.

screenshot-20240908-060552.png
screenshot-20240908-060524.png
screenshot-20240908-060328.png
screenshot-20240908-060622.png
screenshot-20240908-062601.png

0 Citovat

@petr

Ještě se dá zpět noční let s přestupem v Bergamu

0 Citovat

@Petr, hodně komplikované a na 3 dny nějak moc přesunu a transferu.  
25. večerní let takže zbývá jen přespani. 26. OK celý den a k tomu krátký přestup do Albánie. Pak 27. jen půl dne jelikož by se mělo vyrazit směr Tirana jelikož cesta trvá 5 hodin. 
Na týden super volba, na prodlouženy víkend málo muziky za málo peněz 

0 Citovat

@romancient Přesně, ještě jsou 29 a 30 prázdniny, takže to taky natáhnu až do 4.11.  Letenky pro dva i s odbaveným baglem 3k. Koupil jsem to už před měsícem ….

0 Citovat

Já už nemám dovču, takže jedu variantu Blava-Corfu-Tirana-Vídeň. Auto na mě bude čekat v Brně. Ve Vídni si dám v pondělí ještě sachr, na Korfu jsme už byl, tak jen prolétnou město, jižní Albánie mi chyběla do sbírky, dva dny jsou možná hektické, ale měl jsem i větší extrémy jako 24 hodinový Paphos nebo 26 hodinová Malta. 😀

0 Citovat

@Petr_75  :-D já měl i 8hodinové Lanzarote, ale pořád lepší, než sedět o víkendu doma.

2 Citovat

Kód na Pelikánovi včera opět fungoval i pro OW letenky.

2 Citovat

Pátek 13. a Pelikán dává pojištěn storna zdarma. Netuším, jestli to jejich pojištění k něčemu je, ale třeba by se mohlo někomu hodit.

0 Citovat

Mozna netradicni advent by sel zazit s letenkami VIE-BNX, BNX-VIE celkove za 186 Kc behem neprodlouzeneho vikendu 7.-8.12.2024

1 Citovat

Kdo zvedne hozenou rukavici, nechť dá vědět, jestli se ty termály dají použít i v zimě. 🙂

0 Citovat

Kupon PELIM7CZ momentálně je funkční. Povedlo se mi  ho použit i na jednosměrný let.

0 Citovat

Zkus jiný mail. Mě to, s jiným kodem, prošlo dvakrát na různý maily

0 Citovat

akorát to má smysl jen u letů, které najdete přes záložku "akční letenky", typicky když potřebuju letenku v opačném směru (např. OSL-KTW), tak to nedává smysl, musí se to najít klasickým vyhledávačem a pelikán tu letenku zdraží o víc, než je sleva na kupon. Nebo tak podobně. Podařilo se někomu ten vyhledávač obejít? resp, najít si v modu akční letenky i jiné trasy, než ty explicitně nabízené?

0 Citovat

Mě to po vyhledání nabídlo cenu plus minus co u aerolinky (AM). Ale byl to červenec, v businessu a vnitrostátní po Mexiku. Tak nevím jestli je to úplně relevantní :D

1 Citovat

Cestu zpet v akcnich letenkach nabizi rybozravy jen z Londyna nebo z Leedsu.

Eventuelne by se dalo levneji vratit s AirBaltic (kdyz byla nebo je jejich akce).

0 Citovat

potřebuju zlevnit KRK-BOJ, česká verze to v akci neumí, poláci (flipo) ano, ale tam zase nejede ten náš kupon, nevíte o nějaké pl verzi?

0 Citovat

Promo kod zitra mozna skonci/neskonci, tak nahodou nemeli byste tip na nejakou zajimavou OW destinaci ve 2025?

0 Citovat

Já jsem o víkendu využil na FR do Catanie. Původní cena přes 950 Kč, cena po po promo kodu 509 Kč + zpátky W6 za 14,99 Euro s wizz club (oboje Praha). Krásně úterý ráno až pondělí ráno na začátku dubna. 

0 Citovat

Dále jsem využil na Jerevan z Vídně (srpen 2025), ale tam byla sleva oproti wizz club jen cca 200 Kč. FR tam dává cca 450 Kč OW. 

Jinak někdo se tu ptal jestli lze zlevnit i obrácený směr. Tak kromě Londýna to jde ještě na lince Praha  - Košice.  Oboje jde jako OW v těch jejich akčních letenkách. 

0 Citovat

Funguje někomu kód na Pelikánovi?

Četla jsem tady od někoho, že by měl platit až do konce roku.

0 Citovat

ano, kupon ofiko prodloužen do 31.12.2024, ale nefunguje, zatím.

0 Citovat

A doufám, že to bude fungovat i na OW lety.

1 Citovat

Vypadá to, že Swiss změnil letový řád letní linky Zurich - Akureyri (pouze 1x týdně), která šla výhodně bookovat přes Pelikán, s tím, že odlet je v 6 ráno, takže přípoj z Prahy nestíhá…

Takže jediným řešením asi požádat na rebook o den dříve a přespat v Zurichu nebo refund.

0