🎫 Ticket Point 🎫
Já vím, že to bylo pár míst, ale nešlo to koupit. Po naklikání to házelo chybu, nejen mně.
Neprošlo to ani přes prostředníky. Ti potvrdili příjem platby a následně se omluvili.
Viděl jsem to jen na pochybných stránkách a seriózní se tomu obloukem vyhli.
Tak tak... že to někdo napíše a hodí screen neznamená, že to funguje :) Nešlo to prostě nikdy koupit, ale dotyční tím docílili čeho chtěli – vypadají, že jsou lepší a mají "víc akcí"...
Volotea přichází s atraktivní nabídkou zpátečních letenek z Prahy do francouzského Lyonu. Na začátku letní sezóny se do tohoto historického města proslulého skvělou gastronomií můžete podívat už od 50 EUR.
Letový řád je ideální pro kratší výlet či prodloužený víkend – odlet z Prahy probíhá v pátek v 8:30 a návrat z Lyonu v pondělí v 17:50, takže si užijete tři plnohodnotné dny na místě. Počet dostupných termínů je omezený a je pravděpodobné, že nejvýhodnější nabídky rychle zmizí.
Ceny Megavolotea: Při rezervaci vyberte tarif s členstvím Megavolotea. To je možné následně v zákaznické sekci dopravce ihned zrušit. Pro cestující z Česka se dlouhodobé členství většinou nevyplatí, nicméně společnost nabízí 15denní zkušební období. Levnější cena letenek vám zůstane zachována, pouze ostatní výhody členství budou zrušeny.