Dobrý den, potřebuji prosím radu...manžel a syn mají stejná jména i příjmení. Když jsem kupovala letenky u Ryanair, u křestního jména syna jsem přidala písmena jr (Kareljr), nepolovalo mi to totiž 2 pasažéry se stejným jménem.. Je to tak prosím v pořádku nebo mělo být jr u příjmení? V pase má ovšem jméno bez těchto písmen, tak mám starost, aby byl na letišti odbaven. Děkuji za odpověď, Alžběta .
Založil(a) před rokemAlžběta Čížková ve fóru Letecké společnosti
10 reakcí
Dobrý den, potřebuji prosím radu...manžel a syn mají stejná jména i příjmení. Když jsem kupovala letenky u Ryanair, u křestního jména syna jsem přidala písmena jr (Kareljr), nepolovalo mi to totiž 2 pasažéry se stejným jménem.. Je to tak prosím v pořádku nebo mělo být jr u příjmení? V pase má ovšem jméno bez těchto písmen, tak mám starost, aby byl na letišti odbaven. Děkuji za odpověď, Alžběta
Ahojte, teď jsem zpozorněl. Mám totiž koupené letenky pro mě a pro syna a jména tam máme uvedené úplně totožné. Můžeme kvůli tomu čekat nějaké komplikace??? Díky Tom.
Dobrý den, můžete mi prosím říct jak to JR přesně píšete. Tečka nelze použít ryanair ji nepovolí. Jestli Antonin Jr, AntoninJr, Antoninjr. Nebo je to jedno? Děkuji za odpověď
DavidJR Eiselt – ale je to jedno, systém pak většinou stejně udělá velká písmena všude. Hlavní je nekazit příjmení, ale ani to by ve výsledku v tomto případě nemuselo vadit.
A co kdyz jsou dva lide se stejnym jmenem, kteri nejsou pribuzni? Jr se da k tomu mladsimu? Uz jsem to jednou realne resil, dal jsem proste stejna jmena a problem nastesti nebyl..
Edit: zpetne me napada radeji kazdemu koupit letenku zvlast?