Máte někdo zkušenost se směnou RevPoints u Revolutu za míle?  U které letecké společnosti se z toho dá nejvíc vytěžit (třeba na upgrade do businessu)?  .

Revolut RevPoints - míle

Založil ve fóru Frequent flyer programy

Vymente RevPoints za Mile u Turkish Airlines a dostanete o 20% vice.
Akce konci 16.3.2025.

0 Citovat

Při nákupech WIZZ s Revolut Pay získáte body 💸

Jste připraveni vzlétnout s odměnami navíc?

Revolut Pay je nyní k dispozici v aplikaci WIZZ! Získejte 10krát více vylepšených bodů RevPoints na WIZZ při platbě pomocí Revolut Pay (platí kritéria způsobilosti) 💸 Zarezervujte si další let a plaťte v aplikaci WIZZ pomocí Revolut Pay!
Platí smluvní podmínky pro body RevPoints a smluvní podmínky služby Revolut Pay.*

Zrejmě by se měl Wizz u Revolutu objevit od 4.4.2025.

2 Citovat

Jakube co jsou prosím ty vylepšené body?

0 Citovat

Už je out.

Až do 4. dubna 2025 mohou také zákazníci, kteří zaplatí za lety Wizz Air pomocí Revolut Pay, získat za své nákupy až 10x více RevPoints.

https://1url.cz/xJLfz

0 Citovat

Diky za info a upresneni. Ten email s informaci 4.dubna 2025 uz nejak nemuzu nedohledat. Nevyuzil jsem, nevadi.

Spis se mi libila ta akce s TK a pri prevodu z RevPoints na TK M&S 20% navrch, bohuzel jen do 16.3.2025.

0 Citovat

Ty RevPoints se dají získávat různými způsoby, jenom je třeba být pozorný a kontrolovat různé akce. Např. nyní při nákupu u Condora nebo Air Lingus se dají získat hezké body, které se pak dají převést i na jiné aerolinky. Popřípadě zle nevypadá ani to spoření v Revolut, kde těch bodů člověk získá docela dost při určitých částkách. 

U mě je to fakt doplněk ke sbírání mil, nicméně plány do budoucna má Revolut na českém trhu docela velké. Hodně bych se divil, kdyby ty kreditky a hypotéky co mají brzy přijít, nebyli s RevPoints nějak propojeny. Potom by se ty míle mohly zase sbírat o dost rychleji. 

0 Citovat

Koukám na možnost získat RevPoints při nákupu letenek přes Kiwi. Je to masochismus, ale tři lidi PRG <-> BOG za 88k CZK (přes Vánoce) a při nákupu přes Kiwi (x18) to dělá 30k mil do Flying Blue, což je tak půlka na jednosměrný award v C (když se zaštěstí). 

1 Citovat

Tak asi tady:

Nová konkurence pro telefonní operátory? Revolut spustí téměř neomezené mobilní tarify za tři stovky měsíčně

https://1url.cz/zJr9p

2 Citovat

S docela prima nabidkou prisly Turkish Airlines:
Vyměňte si své RevPoints za Miles&Smiles míle do 1. června a získejte 50 % mil navíc!

(tedy za 1 Kc utracenou v Drobnych se momentalne neziskaji 2 RevPoints, nybrz 3 RevPoints)

0 Citovat

Revolut nedávno nepatrně zvýšil konverzi drobných, za 1 Kc je nyní 2,25 RevPoints. V případě převodu na Miles&Smiles tedy 3,375 mil, ale takové zaokrouhlování platí jen do konce měsíce. Dává tak smysl, pokud má někdo na účtu větší množství RevPoints a zároveň používá TK FF program.

Btw netušíte, zda stále nabízí Revolut ten vstupní bonus/výzvu pokud začnu poprvé sbírat RevPoints a při upgrade na vyšší plán? Začátkem roku většinu výzev zrušili, ale tohle v tom seznamu uvedené nevidím (Pokud to tedy nespadá pod "exkluzivní nabídky")

0 Citovat

Dva měsíce zpátky tam ta výzva po upgradu na Metal byla a získal jsem za to 2500 bodů (nutno utratit 47k CZK během 3 měsíců). 

0 Citovat

Tak to já jsem měl po upgradu plánu na metal na začátku roku 5000 bodů za utracení 47000 Kč + 3000 bodů za provedení 150 transakcí

0 Citovat

Tak hlásim úspešné pripísanie RevPoints cez affiliate odkaz na Skyscanner, aj keď to trvalo o týždeň viac, ako majú v pravidlách. A áno, rád sa zjavne týram a som masochista 🤷🏻‍♂️

img-6626.jpg

1 Citovat

Prosim, aby pocty sedely, tolik RevPoints slo ziskat v pridade nejakeho vyssiho planu Revolutu a take pri nakupu letenky v BIZ pro jednotlivce nebo letenky pro vice lidi?

0 Citovat

RT napsal(a):

Tak hlásim úspešné pripísanie RevPoints cez affiliate odkaz na Skyscanner, aj keď to trvalo o týždeň viac, ako majú v pravidlách. A áno, rád sa zjavne týram a som masochista 🤷🏻‍♂️

"Říkal jsem zatáhnout podvozek, ne klapky, Kumare!"

1 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Prosim, aby pocty sedely, tolik RevPoints slo ziskat v pridade nejakeho vyssiho planu Revolutu a take pri nakupu letenky v BIZ pro jednotlivce nebo letenky pro vice lidi?

Mám metal Revolut a išlo o letenky pre 4 ľudí… ale teda za nejaký rok odkedy RevPoints fungujú sa mi podarilo nazbierať už vyše 46k

1 Citovat

Mám nasbíraných nějakých 65k RevPoints a popravdě nevím co s nima. Líbilo by se mi nějaký Céčko, ale s kým? Mám cca 15k Avios u IB a cca 20k mil u KLM. Pak cca 30k u MM u LH, ale tam se převáděl míle nedá. Poradíte mi prosím, jak ty body nejlépe využít? Díky moc

0 Citovat

Zkusit nakombinovat jednosměrku v C do Kolumbie od IB a jednosměrku zpátky s M&M nebo KLM, pokud vystačí míle?

0 Citovat

U KLM je promo akce, one way za 63500 mil do Bogoty s doplatek 266€ v Cčku

1 Citovat

Díky. Mrknu na to

0 Citovat

Nově lze převádět Revpoints na míle SAS EuroBonus a China Southern

3 Citovat

Nově lze převádět Revpoints na Aegean Miles+Bonus, aktuálně 1:1 (ale třeba se objeví nějaký krátkodobý bonus, jako to bylo v srpnu na aviosy BA). Pro mě nejužitečnější využití Revpointů.

1 Citovat

Revpoints od Revolutu mozno vyuzit nove i na:

• Gift Cards (Lufthansa, Easyjet, Ryanair)
  • Revolut Pay (Wizzair)

0 Citovat

+ se tím dá nově platit i na Booking.com ale jen u některých ubytek. Ale dočasně dává Revolut x10 bodů, což mně v případě Ultra vyjde fakt dobře. Ubytko za 10000 dá 4000 mílí.

3