Revolut RevPoints - míle
ja takto ted na BF (Iberia minus 30% avios na vybrane long hauly, v Evrope nektere trasy - treba i vc PRG - minus 60% Avios) koupil MAD-MIA-MAD v C za +- 60k Avios plus taxy (kolem 200 EUR). Ted (i s vyuzitim Upgrade voucheru od AMEXu) VIE-MAD-EZE RT v C za 77k Avios plus 200EUR taxy. Sweet spoty jsou BA Evropa s BA v top terminech, kdy jsou ceny napalene. Za 45k mas QR OW Evropa-DOH-(DXB,MCT,AUH etc) v C a kratky segment oznaceny jako F (vstup do first class lounge v DOH). Evropa-DOH-Australie/Novy Zeland v C (Qsuites) s QR 180k Avios plus taxy kol 400 EUR. Dalsi z vyhod je to, ze letenky lze povetsinou za par susnu stornovat (25 USD QR, 25 EUR IB, 35GBP BA). Ale hod si do goolu avios sweet spots a cti a cti. Ceny v economy z hlavy neznam, ale u QR myslim budou 50% pozadavku na C a u Iberky to bude jeste podstatne min.
Vojtěch Hájek napsal(a):+ se tím dá nově platit i na Booking.com ale jen u některých ubytek. Ale dočasně dává Revolut x10 bodů, což mně v případě Ultra vyjde fakt dobře. Ubytko za 10000 dá 4000 mílí.
A ještě to jde teď zkombinovat s akcí u M&M https://www.miles-and-more.com/r...esdec.html
David Eiselt napsal(a):2.000 Avios už je slušný základ Avioska k Aviosce a už si ležíš včera jsem si připomněli že QR byznys jednodměrně DOH-PRG jsem měl za: 41250 Avios. Při nákupu 1Revolut bodů za 382,-korun/1.000 Revolut Points to je příjemných(43x38)x2,-je 16.426 CZK a za zpátečku. s přískokem do Dubaje nebo Ománu,pohodlný let za slunkem v mrazivém lednu.Zrovna jsme to řešili a přišlo mi to jako doplňkový sport OK, ale nemůžeš na tom založit strategii... Protočíš 100k měsíčně a máš 2 000 mil, což je absolutně k ničemu.