Ahoj, už se vám někdy stalo, že jste dělali check-in online a u jedné části cesty a jen jednoho cestujícího vám to neprošlo? Mám let Praha - Frankfurt - Tulum, do Frankfurtu s Lufthansou v pohodě, pak let Frankfurt - Tulum s Discovery a prošel online jen jeden cestující a druhý nejde udělat check-in...  .

Lufthansa - check-in online

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahoj,

už se vám někdy stalo, že jste dělali check-in online a u jedné části cesty a jen jednoho cestujícího vám to neprošlo? Mám let Praha - Frankfurt - Tulum, do Frankfurtu s Lufthansou v pohodě, pak let Frankfurt - Tulum s Discovery a prošel online jen jeden cestující a druhý nejde udělat check-in...

0

Stava se to, odbavite se v Praze.

0 Citovat

Díky a je ještě šance, že budeme i na druhou část vedle sebe, když jednomu check-in už prošel a druhému ne? 

0 Citovat

Posadí vás vedle sebe, když si o to řeknete na přepážce...

0 Citovat

No raději přijďte na ten check in s předstihem. Jednou se mi to takhle s Lufthansou stalo, že nešel udělat online check in a na check in desku mi pak řekli, že ani oni to nedokážou udělat, že letenky jsou v nějakým freezu. Musel jsem to pak řešit s ticketing deskem, kde paní pak asi 20 minut volala s call centrem Lufthansy, než se to vyřešilo. Šlo o to, že u letenek byl posun času, který já jsem sice akceptoval, ale nějakou chybou se to Lufthanse nepropsalo, byť se to tvářilo že ano. Check in jsme pak stihli jenom díky tomu, že letadlo bylo zpožděné.

Podruhé když mi u nich neprošel online check in, bylo že mi vylosovali extra kontrolu na letu do USA (SSSS na boarding passu), takže jsem potřeboval papírový boarding pass. 

0 Citovat

Žádný posun času nebyl, navíc to neprošlo jen u jednoho cestujícího ze dvou, čili ta druhá možnost mi zní pravděpodobněji. Zákaznická linka je samozřejmě úplně k ničemu, tam mi řeknou, ať přijdu na přepážku, co taky jiného.

0
5 reakcí