[A3+ET] BUD-ADD v C za 200 €
akurat pozeram nejakeho typka na YT Davud Akhundzada ktorý je v ADD a teda nevyzerá to tam ''nebezpečne''
Nesmíš vypadat na místě jako chodící bankomat, ale naopak žádat místní při každé příležitosti o almužnu...to dost pomáhá.
To je úplně v poho - přijdeš do Sheratonu a když ti portýr přinese kufry na pokoj, zeptáš se ho jestli nemá 100 dolarů, že jsi na suchu a ten hotel je dost drahý...pak určitě nedá tip nějakému gangu, aby tě přepadli.
A také je dobré zmínit alkoholismus a hodně nemoci, včetně onkologických, aby tě nepřepadli třeba kvůli orgánům.
Mıchal napsal(a):No, ona bezpečnost možná nedovolí ani to město... 😅
Z čeho usuzujete? Dle doporučení vlád všech možných i nemožných zemi byste nesměl nikam.
A já bych se ještě zeptal těch šťastlivců, kteří stihli koupit, zda by tam jeli i za normální cenu letenky.
Ahmad Masúd napsal(a):No, promrhal... v Etiopii je spousta zajímavostí, ovšem celkem by mě zajímalo kolik těch "šťastlivců", co to koupili, uvidí i něco jinýho než metropoli.
Zase kolko sa toho da stihnut v Etiopii za vikend, ze :)
Je to jedno, uz zacinaju rusit
Hi Miroslav,
We regret to inform you that your flight with order number has been cancelled by the airline.
tak ja uz hotovo :)
Ani to tak dlouho netrvalo :-).
No aspoň toto vlákno bylo dobré k tomu, aby Sue některé neználky poučíla, jak se mají v podobné zemi oblékat a s trochou její tak typické nadsázky i chovat. Třeba to v budoucnu někdo využije.
Jinak já jsem obdržel rovněž právě informaci od Gotogate, že není třeba studovat, kam bych se chtěl podívat.
Jojo. Taky jsem si něco přečetl a obohatil se. Ale přiznávám, že za normální cenu bych letěl jinam. Jestli je to už mou pohodlností nebo tím, že v podobné zemi se solocestovatelům necestuje nejlépe, těžko říct.Asi oboje.
Cali mi teď psal, že letenky napřímo zatím drží. No první pořeší OTA a pak dojde i na ně.
aspoň ušetříte 62 USD za vízum. Za jedno město (pro většinu), ve kterym je celkem prd k vidění, je to docela hodně :-)
Osobně bych do toho města ani nejel. Skoro nikdy jsem nebyl v hlavním městě. Až na výjimky.
floodland napsal(a):A já bych se ještě zeptal těch šťastlivců, kteří stihli koupit, zda by tam jeli i za normální cenu letenky.
Já ano, pravděpodobně bych se však nevracel z ADD, ale spíš z Džibuti a strávil v zemi více času.
Kdyby tam někdo opravdu strašně chtěl vyloženě do Etiopie – alternativa je za 361€ z Vídně, od soboty do soboty na 2 týdny. Je tam několik termínů v červnu, v basicu se zavazadlem 23 kg a přestupem v Jeddah. Sice ne přímo přes Saúdii, ale přes Expedia, ale ta cena není úplně špatná asi.
Za ty prachy se dá sehnat i z Varšavy Ethiopian (přímý let s mezipřistáním), pokud to má někdo rozumně daleko.
9 190 Kč
Let je operován 787, Saudia lítá nově úzkotrupými. A pokud někdo (mrk mrk) nevydrží 9 hodin bez tvrdého chlastu, tak Ethiopain Airlines, na rozdíl od Saudie, alkohol nabízí.
Ahmad Masúd napsal(a):[citace="jokker"]
a je v té ADD aspoň jedna věc zajímavá?
Je. Ovšem pro lidi, kteří o zemi neví vůbec nic, nemá význam seriózně odpovídat.
[/citace]Proč nemá? Ptám se na město, neptám se na celou zemi. a dotaz nebyl ironie. Odpov졞eHilton, není špatná pokud je pokoj za jejich 5.000 bodů a má třeba zajímavej bazén, tak je to dobrá zašívárna