Etihad Airways a stopover v Abu Dhabí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti, jak s Etihad Airways, tak i co se týče jejich stopoveru v Abu Dhabí? Mám v plánu koupit letenky, ale některé recenze na netu mě trochu zarazily. Lidé často píší, že si dají stopover, ale po zaplacení teprve zjistí, že všechny hotely jsou vybookované. Tak nevím, jestli to riskovat... Jednalo by se o srpen nebo září. Děkuji za každou radu. :)
Volny hotel vam to nabidne uz pri rezervaci letenky, nasledne mate obdrzet voucher.
Urgovali jsme nekolikrat pres chat i telefon, furt jen slibovali ze poslou. Asi pri desatem urgovani nam priznali, ze hotel nedotaneme protoze nas termin byl v dobe koncertu coldplay a ceny jsou moc vysoky.
Koupil jsem letenky, byla podmínka dvou nocí, což jsem splnil až posunem letu přes půlnoc, pak jsem mohl objednat hotel ze seznamu, vzal jsem ten blízko letiště, který jsem znal z dřívějška, kdy byl se starým letištěm spojen chodbou ( teď tam jezdí grátis bus kyvadlově a do centra párkrát denně k sesterskému hotelu se zastávkami u mešity a akvária, pozor vyčuraný řidič upravuje poslední jízdy, ale jak je člověk neoblomný - řekl jsem mu, že zavolám do hotelu pro taxi- a hned jel dle tabulky jízd z recepce.) Okoupali jsme se a 00.30 vyrazili na letadlo. Takže druhá noc byla na pováženou. Platil jsem jen místní poplatky.
Když Vám řekli, že jsou ceny moc vysoké (při koncertu Coldplay), co jste dělali? Šlo přebookovat let? Takže to chápu tak, že je to trošičku risk?
Nešlo s tím dělat vůbec nic, chtěli jsme aspoň zrušit ten stopover a letet rovnou a ani to nám neudělali.
Porad trvdili jen že to je extra nenarokovatelna sluzba.
Takže jsme vzali jedno z posledních Airbnb u letiště, naštěstí ještě za celkem rozumnou cenu.
Zkus trochu googlit najdeš celkem dost podobných scénářů kde hotel lidi nedostali a pak zase že jo. Takže za mě je to 50:50
Právě proto se ptám, protože jsem četl obě varianty. Tak mě zajímalo, co se stává častěji. 😂 Možná to za ten risk nestojí…
To asi nikdo nebude vedet, co se stava casteji. Pri rezervaci letenek jsem si mohl vybrat hotel, ale voucher mi poslali do jineho, ktery ani nebyl v seznamu.