Krásný den, prosím jaké jsou možnosti zrušit letenku zakoupenou u Ryanair? Na webu se nedá nic dohledat :( Děsí mě jejich no-show poplatek za nenastoupení do letadla, který je 100 eur za cestujícího a to samozřejmě nechci. Ve správě rezervací to nikde nejde udělat :( Předem děkuji za pomoc :) .
Založila před 7 měsTerezJ ve fóru Letecké společnosti
11 reakcí
Krásný den, prosím jaké jsou možnosti zrušit letenku zakoupenou u Ryanair? Na webu se nedá nic dohledat :( Děsí mě jejich no-show poplatek za nenastoupení do letadla, který je 100 eur za cestujícího a to samozřejmě nechci. Ve správě rezervací to nikde nejde udělat :( Předem děkuji za pomoc :)
tenhle odkaz jsem taky videla, ale nevidím tam odpověď na svůj dotaz. Řeším kde můžu zrušit letenku, případně zda to vůbec jde a že v tabulce s poplatky je i nějaký poplatek za promeškány let, kterému úplně nerozumím a rozhodne bych se chtěla jeho placeni vyhnout
Ten poplatek, co tam mají napsaný jako no show (missed departure), je ten o který mě zkasíroval Menzies a pak mi ho Ryanair vrátil. Je to v případě, že nenastoupíte na let, ale zároveň letět chcete, takže za ten poplatek 100 EUR (při odletu z ČR ale 3000 Kč) vám Ryanair dá náhradní let. Pokud letět nechcete, tak neřešte, nic platit nemusíte.
mě spíš překvapuje, že lidi, co si myslí, že přijde exekutor, když si koupí letenku, a neletí, se rozhodnou někam lítat...to musí být šíleně stresující zážitek potom...
mě spíš překvapuje, že lidi, co si myslí, že přijde exekutor, když si koupí letenku, a neletí, se rozhodnou někam lítat...to musí být šíleně stresující zážitek potom...
Asi nechápu nutnost té ironie... Opravdu se nebojím exekutora. Ale představte si, že poprvé v životě řeším nutnost zrušit letenky (a né kvůli nemoci, jinak bych to samozřejmě řešila přes pojišťovnu). Možná to někdo řeší běžně, ale já osobně, vždy když koupím letenky, tak normálně letím. A to mám odlítáno fakt hodně. Takže jelikož se na tomto poli jedná o moji první zkušenost, tak mě nějaký no-show poplatek překvapil.
Terezo, nemusíte se tu vůbec obhajovat. Tohle není běžná situace a člověk se rád zeptá na zkušenosti ostatních. Od toho by koneckonců cestovatelské fórum mělo být. Mně se třeba v minulosti osvědčil i live chat Ryanairu.