Ahoj. Prosím o pomoc. Koupili jsme na září letenku PRG - JFK v tarifu Economy Light s tím, že dokoupíme jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo později. V MyBooking na condor_com jsme zakoupili sedadla (ty nám byla účtována nesprávně, řeším samostatně), ale nikde jsem nenašel zakoupení zavazadel. Když jsem volal na infolinku, tak mi bylo řečeno, že to online ani přes telefon nejde a musím až na letišti. Nechce se mi ale platit dvojnásobek, když to mělo jít předem. // To, že jsem pitomec a měl jsem si přečíst recenze na Condor mi neříkejte, to vím. Díky za pomoc.  .

Condor - Zavazadla v tarifu Economy Light

Založil ve fóru Letecké společnosti

12 reakcí

Ahoj.

Prosím o pomoc.
Koupili jsme na září letenku PRG - JFK v tarifu Economy Light s tím, že dokoupíme jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo později. V MyBooking na condor_com jsme zakoupili sedadla (ty nám byla účtována nesprávně, řeším samostatně), ale nikde jsem nenašel zakoupení zavazadel.
Když jsem volal na infolinku, tak mi bylo řečeno, že to online ani přes telefon nejde a musím až na letišti. Nechce se mi ale platit dvojnásobek, když to mělo jít předem.

// To, že jsem pitomec a měl jsem si přečíst recenze na Condor mi neříkejte, to vím.

Díky za pomoc.

0

Sbal se na cestu tam jako kdybys letěl jen s příručákem s Ryanem a pak z toho ještě půlku vyhoď. Jestli v tom NY budeš nakupovat v outletech hadry, tak jako všichni, tak je tam můžeš rovnou nosit a koupit si kufr jen na cestu zpět. Vyjde to levněji. 

2 Citovat

A je ta cena opravdu jiná ? Někdy je jedno, jestli koupíš předem nebo na letišti.

0 Citovat

Cena letenek economy a economy light se u Condoru liší asi o 25-30%. Chtějí mít ve vyhledávačích levné letenky a zároveň donutit pasažéry, aby si připláceli za kufry.

Pokud  nejde koupit online ani přes telefon, tak musíš až na letišti - info najdeš na jejich webu, včetně ceníku.

0 Citovat

Řešil jsem stejný problém na PRG - JNB tarif Economy Zero. Přikoupení zavazadel jde přes WhatsApp +49 6171 6988916. Pro zajímavost, zpáteční let,  příruční 8 kg 120€, odbavené 20 kg 210€. Je podstatně výhodnější koupit zavazadla v rámci letenky. Tobě ale stačí jenom na let zpět, tahání hadrů do USA je nošení dříví do lesa.

3 Citovat

Pavel Planespotter napsal(a):

A je ta cena opravdu jiná ? Někdy je jedno, jestli koupíš předem nebo na letišti.

Na webu píšou: Ušetřete až 50% při včasné rezervaci.

0 Citovat

a co to případně i řešit uprgrade přes tu jejich apku seatboost třeba do premium economy a pak má člověk kufry v ceně i pohodlí :)

1 Citovat

Jen to pak už není NY za 8k.

1 Citovat

ty doplatky jsou teď tak drahý?

pár měsíců zpátky jsem u Condora doplácel ke zrumbované letence v basic tarifu SEA-FRA velký příručák za 30 EUR, odbavené 50EUR. 

1 Citovat

Tomnacestach napsal(a):

a co to případně i řešit uprgrade přes tu jejich apku seatboost třeba do premium economy a pak má člověk kufry v ceně i pohodlí :)

Přes App to bohužel nejde.

1 Citovat

Tak nakonec se mi podařilo přes WhatsApp domluvit dokoupení odbaveného zavazadla 23kg pro obě cesty za 90,- Eur.

Díky za pomoc - Toulavé boty

2 Citovat

Toulavé boty napsal(a):

Tobě ale stačí jenom na let zpět, tahání hadrů do USA je nošení dříví do lesa.

Bude to tak i dal, po Trumpove celni prestrelce? Rekl bych, ze zrovna do ceny hadru se  ty cla promitnou docela dost

1 Citovat

Ted jsem delal checkiny u Condoru. Tak 2 ze 3 pripadu to hodi chybu a rekne, ze se mas odbavit na letisti. Chce to proste zkusit znovu nebo pouzit jiny prohlizec a na par pokusu to projde. 

Mozna to bude podobny i s temi zavazadly

1
12 reakcí