Ahoj všem cestovatelům,  na vědomost se dává, že Avianca má bomba akci na letenky do Kolumbie na začátek příštího roku. Právě jsem koupila letenku Lisabon-Bogota za 160 eur ( s příručním zavazadlem)    .

Lisabon-Bogota 160 EUR

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

22 reakcí

Ahoj všem cestovatelům, 

na vědomost se dává, že Avianca má bomba akci na letenky do Kolumbie na začátek příštího roku. Právě jsem koupila letenku Lisabon-Bogota za 160 eur ( s příručním zavazadlem)

0

Akce :D :D :D. Jinak game over. Kdo koupil, držme si pěsti

0 Citovat

Bral jsem Lisabon-Lima, ale moc s tím tedy nepočítám. :D Ale nechci to zaříct!

0 Citovat

ano, error fare je asi přesnější označení:) S možným zrušením samozřejmě počítám, ale proč to nezkusit, že... E-ticket dorazil, tak uvidíme

0 Citovat

Osobně tomu dávám tak 3 %, protože sem koupil 3 letenky. Ale uvidíme. Za pokus to stálo

0 Citovat

Ja som zobral PMI - BOG za 150 eur, za tu cenu tam bolo aj Cuzco, Lima a ďalšie miesta v Južnej Amerike...

0 Citovat

Šlo i MUC-BOG za 250 €, ale než jsem to zkonzultoval doma, bylo opraveno.

Teď už tam visí jen Céčko za lákavých cca 9000 a mozek automaticky očekává, že Kč, ale je to v eurech!

0 Citovat

Game on! Stihnul jsem koupit LIS - SJO za nějakých 210 EUR. Už to někomu vystavili/refundovali?

0 Citovat

Ja vzal LIS-LIM přímo přes dopravce a e-ticket rovnou vystaven.

0 Citovat

Tak už dorazilo storno od Avianca...

3 Citovat

A je po srandě.

3 Citovat

Bylo to rychlý... tak zase někdy příště

0 Citovat

Škoda 😃

2 Citovat

Kdo koupil u dopravce, dostane za způsobené příkoří 50 USD voucher (EMD).

2 Citovat

Tak si vždy říkáme, jak k podobným událostem přistupovat... Přeci jen svrbí prsty, ale storno je už více než jisté.

Jen nevím, jestli nešidíme novou generaci cestovatelů, kteří si error farem i za cenu zrušení musí projít chtě nechtě.

Smutné je sledovat jiné weby, kteří to propagují jako super deal bez upozornění na co kdyby :/

5 Citovat

Když chceš někdy vyhrát, musíš si občas koupit tiket.

7 Citovat

Už jste dostali vyrozumění o zrušení? Já kupoval přes SA a zatím nic. Buď dovolenkují, nebo  má TAP dost času, jako je u něho běžné.

0 Citovat

Co znamená vyrozumeni? Ja som kupoval priamo na Avianca a dostal som 3 maily... prvý že je to zrušené a vrátia peniaze, druhý že dostanem voucher na 50 usd a tretí že bolo spracované vrátenie platby... peniaze ale na účet ešte neprišli, letenky boli zrušené hneď ako mi prišiel prvý mail...

0 Citovat

No vyrozumění znamená vyrozumění. Prostě mail, že to ruší. I  když jsem už myslím i zažil, že volali :-). Právě že co vím, tak zatím to zařízla jen Avianca. Kdo kupoval přes SA totiž kupoval od TAP. Proto se ptám.

0 Citovat

Já třeba první dva maily nedostal, jenom dneska třetí o vracení peněz. Kupováno přímo u Avinca

1 Citovat

Guess who's back:-) Zajímavá věc, moje lety, které byly stornované a peníze vrácené jsou opět živé a vidím je ve správě rezervace. V poslední době mně chodily emaily od Avianca s promem na vnitrostátní lety s termíny +/- mojí původní cesty, to mně bylo divné, tak jsem se v noci podíval na web Avianca a vše jako bylo. Přes chat jsem si vyžádal etixy a ty přišly emailem. Dokonce i odškodňovací vouchery jsou stále živé. Už se mně něco podobného v minulosti stalo, takže zázrak to asi nebude. Tedy podívejte se všichni, kdo jste měli...

snimek-obrazovky-2025-10-22-093913.jpg

3 Citovat

To neděláš cali dobře. Dost riskuješ, se se tu najde nějaký zkušený cestovatel, který si to bude chtít ověřit telefonicky. No jak myslíš. Ale ty vlastně letět nechceš, tak tomu jdeš naproti :-)

8 Citovat

Tohle je prakticky zázrak, co si zaslouží mši, zpívanou.

6
22 reakcí