Ahoj všem cestovatelům, na vědomost se dává, že Avianca má bomba akci na letenky do Kolumbie na začátek příštího roku. Právě jsem koupila letenku Lisabon-Bogota za 160 eur ( s příručním zavazadlem) .
Založila před 3 měsNiki_K ve fóru Tipy na levné letenky
22 reakcí
Ahoj všem cestovatelům,
na vědomost se dává, že Avianca má bomba akci na letenky do Kolumbie na začátek příštího roku. Právě jsem koupila letenku Lisabon-Bogota za 160 eur ( s příručním zavazadlem)
Co znamená vyrozumeni? Ja som kupoval priamo na Avianca a dostal som 3 maily... prvý že je to zrušené a vrátia peniaze, druhý že dostanem voucher na 50 usd a tretí že bolo spracované vrátenie platby... peniaze ale na účet ešte neprišli, letenky boli zrušené hneď ako mi prišiel prvý mail...
No vyrozumění znamená vyrozumění. Prostě mail, že to ruší. I když jsem už myslím i zažil, že volali :-). Právě že co vím, tak zatím to zařízla jen Avianca. Kdo kupoval přes SA totiž kupoval od TAP. Proto se ptám.
Guess who's back:-) Zajímavá věc, moje lety, které byly stornované a peníze vrácené jsou opět živé a vidím je ve správě rezervace. V poslední době mně chodily emaily od Avianca s promem na vnitrostátní lety s termíny +/- mojí původní cesty, to mně bylo divné, tak jsem se v noci podíval na web Avianca a vše jako bylo. Přes chat jsem si vyžádal etixy a ty přišly emailem. Dokonce i odškodňovací vouchery jsou stále živé. Už se mně něco podobného v minulosti stalo, takže zázrak to asi nebude. Tedy podívejte se všichni, kdo jste měli...
To neděláš cali dobře. Dost riskuješ, se se tu najde nějaký zkušený cestovatel, který si to bude chtít ověřit telefonicky. No jak myslíš. Ale ty vlastně letět nechceš, tak tomu jdeš naproti :-)