Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, ako kúpiť letenky na Srí Lanku za rozumnú cenu? Ide o 2 dospelých a 1 dieťa, na maximálne 30 dní (nechceme prekročiť limit turistického víza pre občanov SR). Potrebujeme, aby pobyt zahŕňal termín  23.12. – 5.1.  (v práci máme „nútené voľno“). Ideálne by bolo letieť z  Viedne , s  2 kusmi podanej batožiny  a  3 príručnými batožinami . Nechceme let, ktorý trvá 23 hodín – s trvaním okolo  12 hodín  som zmierený. Skúšal som ChatGPT, inkognito režim, Skyscanner, Momondo a podobné nástroje. Mám nastavené cenové upozornenia a riešim to už dlhšie. Má niekto skúsenosť napríklad s rezerváciou cez  VPN nastavenú na krajinu s nižšími cenami ? Vďaka za akékoľvek konštruktívne rady!  .

Na Sri Lanku cez sviatky 2025/2026

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Ahojte,

vedel by mi niekto poradiť, ako kúpiť letenky na Srí Lanku za rozumnú cenu? Ide o 2 dospelých a 1 dieťa, na maximálne 30 dní (nechceme prekročiť limit turistického víza pre občanov SR). Potrebujeme, aby pobyt zahŕňal termín  23.12. – 5.1.  (v práci máme „nútené voľno“).

Ideálne by bolo letieť z  Viedne , s  2 kusmi podanej batožiny  a  3 príručnými batožinami . Nechceme let, ktorý trvá 23 hodín – s trvaním okolo  12 hodín  som zmierený.

Skúšal som ChatGPT, inkognito režim, Skyscanner, Momondo a podobné nástroje. Mám nastavené cenové upozornenia a riešim to už dlhšie. Má niekto skúsenosť napríklad s rezerváciou cez  VPN nastavenú na krajinu s nižšími cenami ?

Vďaka za akékoľvek konštruktívne rady!

0

Ten termín je obecne najvyťaženejší v roku. Čo myslíte rozumnou cenou? Z pohľadu leteckych spoločností na tento termin ziadne dychberúce ceny nemôžete čakať.

7 Citovat

Rozumiem, že ide o „prime time“ a pre určitú časť Srí Lanky začiatok sezóny. Dlhodobo však evidujem cenu s danými parametrami okolo 1000 € za dospelú osobu, čo je pre mňa uhm... nekomfortné. :)

Čo to DNS – má s tým niekto skúsenosti? Používa niekto tento spôsob pri rezervácii leteniek?

0 Citovat

Jedine co ti z mojej skúsenosti viem poradit sledovať a hľadať rôzne i multicity kombinace nejen priamo na weboch spolocností ale i rôznych OTA.

Napr. na studentagency sa mi podarilo nájsť spojenim rôznych spoločností letenku za polovičnú cenu bezej ceny.

Avšak na Vianoce to bude fakt náročné. VPN nepomôže.

GL

2 Citovat

Jestli nevadí Krakow, Air Arabia, den UAE a trošku dřív návrat, tak 60 000 za tři, včetně zavazadla, mi nepřijde nejhorší deal

obrazek-2025-08-26-213647827.jpg

0 Citovat

Ahoj! Ten termín 23.12.–5.1. je absolútny špičkový peak, takže ceny budú tvrdohlavé. Z Viedne sleduj hlavne jedno-prestupové trasy: VIE–DOH–CMB (Qatar), VIE–DXB–CMB (Emirates/Flydubai), prípadne VIE–IST–CMB (Turkish). Všetky sa vedia zmestiť cca do 12–14 hod. letu.

2 Citovat

miredtravel napsal(a):

Hi! The term 23.12.–5.1. is an absolute peak, so prices will be stubborn. From Vienna, follow mainly one-stop routes: VIE – DOH – CMB (Qatar), VIE – DXB – CMB (Emirates/Flydubai), or VIE – IST – CMB (Turkish). All of them can fit into a 12-14 hour flight.

https://snake-game.io

Tipy, čo u mňa fungovali:
• nastav si Google Flights + “±3 dni” a upozornenia priamo na konkrétne lety aerolínií (nie len agregátory).
• skontroluj aj Budapešť/Mníchov/Prague – občas sú sviatočné termíny z týchto letísk lacnejšie.
• pri batožine sa často oplatí bookovať priamo u aerolinky (balíčky s 2× podanou + 3× príručnou sú transparentnejšie).
• VPN/inkognito zázraky nerobia – dôležitejšie je včasný nákup a flexibilita o 1–2 dni mimo najtvrdších dátumov.
Držím palce – Srí Lanka je super voľba! 

0 Citovat

Ty Spamboti už fakt píšou skoro jako jak člověk, až teda na "tvrdohlavé ceny".

1 Citovat

Myslite? Hehmmm, mne sa prave termin "tvrdohlavé ceny" maximalne paci. A aj odporucania davaju zmysel. Kazdopadne, dakujem obom!

Ayubovan ආයුබෝවන් :)

0 Citovat

Ahojte. Tak, aby som to uzavrel, zobrali sme nakoniec z airarabia.com, na to ich vyrocie. Za troch, spiatocne, plus batozina za 2012€ - ale isli sme aj po dlzke trvania letu, mame to do 13h, tam aj spat. A z VIE.

0
9 reakcí