Ahoj všichni, plánuji konec roku v Egyptě, konkrétně Marsa Alam a chtěla bych se zeptat na pár věcí, jsem částečně na vozíku, na pár kroků mohu použít berle, takže potřebuji vědět, co je pro mě asi tak zvládnutelné? Nevíte někdo, jak je to s přístupností v Údolí králů a Údolí královen? Dá se tam vůbec něco projet na vozíku, myslím s doprovodem? Které hrobky stojí za to a které bych raději měla vynechat?  A co další výlety, kam se dá vyrazit s vozíkem a není to úplně o nervy? Má smysl to řešit přes místního průvodce nebo je to finančně moc náročné a jak moc je to pohodlné a vyplatí se to vůbec? Budu ráda za jakékoli tipy, zkušenosti a zkušenosti celkově i mimo téma, rady, co si sbalit, na co se připravit atd. Díky moc všem! :)    .

S vozíkem do Egypta - Luxor a výlety z Marsa Alam?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Ahoj všichni,

plánuji konec roku v Egyptě, konkrétně Marsa Alam a chtěla bych se zeptat na pár věcí, jsem částečně na vozíku, na pár kroků mohu použít berle, takže potřebuji vědět, co je pro mě asi tak zvládnutelné?

Nevíte někdo, jak je to s přístupností v Údolí králů a Údolí královen? Dá se tam vůbec něco projet na vozíku, myslím s doprovodem? Které hrobky stojí za to a které bych raději měla vynechat? 

A co další výlety, kam se dá vyrazit s vozíkem a není to úplně o nervy? Má smysl to řešit přes místního průvodce nebo je to finančně moc náročné a jak moc je to pohodlné a vyplatí se to vůbec?

Budu ráda za jakékoli tipy, zkušenosti a zkušenosti celkově i mimo téma, rady, co si sbalit, na co se připravit atd.

Díky moc všem! :)

0

No upřímně, většinu hrobek v Údolí králů si vybavuju se schodama, a obvykle jich bylo docela dost.

0
1 reakce